Hava Durumu

Disney Plus Türkiye'den şok karar

14 Haziran itibariyle Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan ve arka arkaya yaptığı transfer ve iddialı dizi projeleriyle büyük bir heyecan yaratan Disney Plus dijital platformu beklenmedik bir karara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2022 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Disney Plus Türkiye'den şok karar

Netflix'le başlayan, Amazon Prime'la gelişen ve yerli temsilcilerle hızla büyüyen Türkiye'deki dijital platform pazarı Disney Plus'ın da geleceğini açıklamasıyla adeta bayram yapmıştı.

HBO Max'ın da ilerleyen dönemde katılmasıyla daha da büyüyecek platformun en yeni temsilcisi olmaya hazırlanan Disney Plus arka arkaya duyurulan transfer haberleriyle 'Ne oluyoruz?" dedirtmişti.

Çok sayıda iddialı yerli dizi projesi için düğmeye basan Disney Plus bu kadar heyecan yarattıktan sonra beklenmedik bir karara imza attı.

BEKLENMEDİK O KARAR

Henüz resmi açıklama yapılmasa da platformun iddialı olması beklenen Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinden şimdilik vazgeçildi ve proje rafa kaldırıldı.

Başrolü için Cansu Dere, Tuba Büyüküstün ve Beren Saat gibi kalburüstü isimlerin geçtiği dizi için üç oyuncu da ret verince Biran Damla Yılmaz'la anlaşıldığı iddia edilmişti.

Ancak görünen o ki Med Yapımın çekeceği dizi projesi rafa kaldırıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre dizinin çekimi 2023 yılına ertelendi. Disney Plus'tan ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dizinin ertelenmesinde 'aşırı dram' içeriyor olmasının önemli bir faktör olduğu bu yüzden de Disney Plus'ın başlangıçta bu kadar ağır bir diziyle giriş yapmak istememesinin rol oynadığı iddia edidi.

Büşra Cebe'nin romanından uyarlanacak olan dizide er siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılıyor. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizinin hikayesinde, trajik olaylar meydana geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.