Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firefox’tan mesaj var!

Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan ve çalışanlarını işten çıkarmak zorunda kalan Mozilla, ne olursa olsun bir milyardere tarayıcısını satmayacağına dair söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Firefox’tan mesaj var!

Twitter’ın rekor bir meblağ karşılığında Elon Musk tarafından satın alınması haliyle internetin belirli grupların elinde olmaması gerektiğini savunan kesimleri rahatsız etti. Firefox tarayıcı platformu bunlardan birisi. 

Firefox’tan mesaj var

Internet Explorer hakimiyetine karşı ciddi olarak ilk sahaya çıkan ve özgür bir interneti savunan Firefox tarayıcısı Twitter satışının üzerine bir paylaşım yaptı. Platform kesinlikle bir milyardere satılmayacağına dair söz verdi. Bilindiği üzere pandemi nedeniyle Mozilla ekonomik sıkıntıya girmiş ve işten çıkarmalar yaşanmıştı.

Mesajında biraz kinâye olsa da Firefox aslında son dönemdeki gelişmelere ışık tutuyor. Jeff Bezos’un Washington Post’u satın alması da benzer bir tepki uyandırmıştı. Ne var ki sürdürülebilir bir strateji için sürekli bir gelir modeli şart. Bu da milyarderlerin yaptığı rekor teklifleri cazip hale getiriyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.