Hava Durumu

Hangi bilgisayarı satın almalısınız?

Bilgisayarlar, hayatımızın içinde çok önemli bir noktaya sahip. İşle ilgili süreçlerin yanı sıra, bilgisayarlarda eğitimle ilgili işlemler ya da oyun gibi eğlence amaçlı zaman geçirme çok popüler. Bunun için, bilgisayar modellerinde artık farklı amaca hitap eden modeller geliştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hangi bilgisayarı satın almalısınız?

Eğitim amaçlı alınacak bir eba bilgisayarı farklı özellikler sunarken, yüksek performanslı oyunlar oynamak için tercih edilen bir bilgisayar farklı özellikler sunabilir. Bu anlamda birçok kişinin kafasındaki soru işareti, hangi bilgisayarın alınacağı. Bilgisayar modellerinde geniş seçenekler sunması ile öne çıkan Atom Bilişim, bilgisayarlarda oldukça geniş bir yelpazeye sahip.

Ofis Bilgisayarı

Ofis bilgisayarları, genel olarak ortalama bir işlemci ve RAM gücüne sahip masaüstü bilgisayarı modellerini içerir. Ofis bilgisayarlarında en çok öne çıkan özellik, Excel ya da Word gibi ofis uygulamalarını sorunsuz bir şekilde çalıştıracak yapıda olmasıdır. Bununla birlikte SAP programları ya da grafik tasarımı programları gibi özel amaçlar için tercih edilecek bilgisayarlarda, teknik gereksinimler farklı olabilmektedir. Ofis bilgisayarları, kurumsal şirketler tarafından satın alınan ve kullanım ömrü uzun olan bilgisayar çeşitleridir.

Oyun Bilgisayarı

Özellikle oyun tutkunu gençler tarafından çok tercih edilen oyun bilgisayarı, genel olarak teknik özellik standartları yüksek cihazlardır. Oyun bilgisayarı satın alırken, her oyuncu teknik özelliklerle ilgili incelemeler yapabilir ve ihtiyaç duyduğu işlemci, RAM, ekran kartı kapasitesini öğrenebilir. Özellikle son yıllarda çıkan video oyunlarında ya da online oyunlarda, teknik standartların yükselmesi, eski bilgisayarlarda oyun oynamayı mümkün kılmamaktadır. Bu nedenle, oyun bilgisayarları güçlü yapıları ile tüm oyunları kaldırabilecek yapıdadır. Atom Bilişim’de, fiyat performans odaklı birbirinden kaliteli oyun bilgisayarları, ilgi gören ürün grupları içinde.

Ofis ve oyun bilgisayarlarına ek olarak, farklı ihtiyaçlara hitap eden masaüstü bilgisayar modelleri içinde render ve tasarım bilgisayarları, tabletler, all in one bilgisayar gibi seçenekler de Atom Bilişim’de uygun fiyatlı olarak sunuluyor. Online alışveriş ayrıcalığı ve internete özel masaüstü bilgisayar indirimleri ile en avantajlı tekliflerden yararlanmak için, Atom Bilişim online satış sitesine göz atabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.