Hava Durumu

İşte WhatsApp'ta beklenen özellik!

WhatsApp, ‘Son Görülme' durumunu rehberdeki belirli kişilere gizleme özelliğini bünyesine ekledi. Yeni özellik, Android ve iOS işletim sistemindeki WhatsApp uygulamasının deneme sürümünde test edilmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2022 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2022 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte WhatsApp'ta beklenen özellik!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların 'Son Görülme' durumunu rehberlerindeki belirli kişilerin görmesini kısıtlamasına olanak tanıyan yeni bir özelliği bünyesine ekledi. Yeni özellik, platformun iOS işletim sistemindeki "22.9.0.70" kodlu deneme sürümüyle birlikte WhatsApp'a entegre edildi.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; 'Son Görülme', kullanıcıların uygulamaya en son ne zaman giriş yaptığının başkaları tarafından görülmesini mümkün kılıyor. Kullanıcılar, 'Okundu' bilgisini devre dışı bıraksa bile 'Son Görülme' durumlarından mesajı okuyup okumadıkları anlaşılabiliyor. Güncel olarak 'Son Görülme', yalnızca rehberdeki tüm kişilere kapatılabiliyor. Bununla birlikte; söz konusu özellik, tamamen devre dışı da bırakılabiliyor. Platforma gelen yeni özellik ise 'Son Görülme'nin rehberdeki seçili kişilere gizlenebilmesine olanak tanıyor.

ÖZELLİK, WHATSAPP GİZLİLİK AYARLARINA YENİ BİR SEÇENEK EKLEYECEK

Paylaşılan diğer bilgilere göre; yeni özelliğe, uygulamanın gizlilik ayarlarındaki 'Son Görülme' sekmesinden erişilebilecek. WhatsApp, bu bölüme yeni bir "... dışındaki bağlantılarım (My Contacts Except...)" seçeneği ekleyecek. Kullanıcılar, bu listeye herhangi bir bağlantılarını eklediklerinde eklenen kişi, artık ilgili kullanıcının 'Son Görülme' bilgisini göremeyecek. Platform, kısa bir süre içerisinde yeni özelliği yaygın kullanıma açacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.