Hava Durumu

Kanallar karar verdi: Yedi dizinin fişi çekildi!

Bu sezon dizi dünyasında kelimenin tam anlamıyla yaprak dökümü yaşanacak. Reyting canavarına yenilen dizilerin peş peşe fişi çekilecek. İşte sezon sonuna haftalar kala final yapacağı kesinleşen diziler...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2022 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanallar karar verdi: Yedi dizinin fişi çekildi!

MASUMLAR APARTMANI

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 17 Mayıs  akşamı 71. bölümüyle ekranlara veda edecek. Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryo tasarımını üstlendiği Masumlar Apartmanı’nın final kararı, dizinin 2. sezonda hedeflenen reytinglere ulaşamaması nedeniyle geldi.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Gökçe Bahadır’ın başrollerde yer aldığı Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in sezon sonunda final yapması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan dizi, yurt dışı satışları iyi gittiği için sezon sonuna kadar devam edecek.

ÜÇ KURUŞ

Ay Yapım’ın Show TV çektiği Üç Kuruş dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Kanal, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı diziyi düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle bitirmeye hazırlanıyor. Üç Kuruş 23 Mayıs'ta final yapacak.

SADAKATSİZ

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle final yapacak. İlk sezonunda her hafta sosyal medyayı sallayan Sadakatsiz'in son dönemde senaryosu tıkandığı yorumları yapılmıştı.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI

TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin de final yapması bekleniyor. Yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle dizinin sezon sonunda final yapacağı konuşuluyor. Dizinin final tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

ATV'nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova'nın final tarihi konuşuluyor. Uzun süredir yayınlan dizi etkileyici senaryosu ile izleyicileri ekrana kilitliyor. 
Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; dizinin 9 Haziran akşamı 140. bölümüyle final yapacağı iddia edildi.

OĞLUM DİZİSİ

Başrollerinde Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz'ün yer aldığı Oğlum dizisi Şubat ayı başında Show TV'de yayınlanmaya başlamıştı.

Ancak reytingleri düşük kalan Oğlum için beklenen son geldi. Show TV'nin büyük umutlar ile başlattığı dizi için final kararı verildi.

Gelen habere göre psikoloji dram konulu dizi, 25 Mayıs Çarşamba akşamı15. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.