Hava Durumu

Playstation VR2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Yeni sanal gerçeklik başlığı Playstation VR 2 üzerinde hazırlıklarını sürdüren Sony, cihazın çıkışı ile birlikte sunulacak özel yapımlar hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Playstation VR2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Geçtiğimiz Şubat ayında tasarımı sızdırılan Playstation VR2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni sanal gerçeklik başlığı birçok özel yapımla çıkış yapabilir.  

Birinci taraf içerikler artabilir

Yatırımcılar için gerçekleştirilen bir sunumda yeni açıklamalarda bulunan Sony CEO’su Jin Ryan, ''Şu anda PlayStation VR 2’nin lansmanında önemli miktarda VR içeriği sağlamak için, bağımsız ve diğer üçüncü taraf geliştiricilerle ortaklıklara önemli miktarlarda para harcanıyor'' sözlerini dile getirdi. Bununla birlikte birçok kaynak, yeni sanal gerçeklik başlığının çıkışı ile birlikte 20’den fazla oyuna sahip olacağını iddia ediyor.

Sony tarafından PS VR 2 için şu an yalnızca Horizon Call of the Mountain onaylanmış olsa da, 20 veya daha fazla yapımın iyiye işaret ettiğini söyleyebiliriz. Bilindiği üzere 2016 yılında tanıtılan Playstation VR, 40’tan fazla oyuna sahipti ancak bunlardan yalnızca biri The Playroom VR, Playstation Studios’a aitti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.