Hava Durumu

Tarih belli oldu: Efsane MMORPG oyunu Rakion Türkiye'ye geri dönüyor!

2009 yılında oyuncuların hayatına giren ve 5 Haziran 2017 tarihinde kapanan MMORPG oyunu Rakion geri dönüyor! Ön kayıtlar başladı, o tarihten itibaren Türkiye sunucusu açılacak...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 13:24
Kaynak: KARAR
Tarih belli oldu: Efsane MMORPG oyunu Rakion Türkiye'ye geri dönüyor!

RPG ve açık dünya oyunlarının tutkunlarını heyecanlandıran bir haber var! Efsanevi Rakion, Türkiye'de orijinal haline sadık kalarak ve tamamen Türkçe olarak tekrar hizmet vermeye hazırlanıyor. 16 Nisan - 6 Mayıs arasında gerçekleşecek olan ön kayıt dönemi, oyunculara büyük sürprizler sunuyor. Ön kayıt sürecinde yer alan oyuncular, 10.000 Rakion Nakit Kuponu, Özel Altın Küp, İksir Paketi, Güç Özel ve Lanetli Kurt (Canavar) gibi değerli ödüllerin sahibi olacaklar.

Rakion, açık dünya savaş oyunlarının klasikleri arasında yer alıyor ve Türkiye'de yayınlandığı dönemde geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmişti. Oyunun derin hikayesi, geniş dünyası, keyifli savaş mekanikleri ve çeşitli oyun modları, Türkiye serverlarında düzenlenen özel etkinliklerle oyuncuların favori oyunları arasına girmişti.

9 MAYIS'TA TÜRKİYE SUNUCUSU AÇILACAK

Türkiye'deki Rakion severleri sevindirecek haber ise şu: Yeniden açılacak Türkiye serverı, eski Rakion tutkunlarını ve yeni oyuncularını 9 Mayıs'ta ağırlamaya hazırlanıyor. Ön kayıt sürecine katılan oyuncuların ödülleri 7 - 8 Mayıs tarihlerinde oyun hesaplarına gönderilecek. Ayrıca 7 Mayıs itibarıyla oyun indirilebilir hale gelecek, böylece oyuncular sunucular açıldığı anda Rakion'a başlayabilecekler. Rakion'un Türkiye'deki orijinal versiyonu lokalize edilerek tamamen Türkçe olarak sunulacak, böylece Türk oyuncular sevdikleri klasik RPG'yi kendi dillerinde oynama şansına sahip olacaklar.

Kaynak: KARAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.