Hava Durumu

Uygun fiyatlı yeni el konsolu AYN Loki tanıtıldı

2022 yılının başlarında uygun fiyatı ile dikkat çeken Odin serisi el konsolunu piyasaya süren AYN, şimdi de Steam Deck ve AYA Neo'ya rakip olacak yeni Loki serisini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uygun fiyatlı yeni el konsolu AYN Loki tanıtıldı

Android ve Windows’u destekleyen ARM tabanlı Odin konsolu ile büyük bir başarı elde eden Çin merkezli AYN, şimdiye kadar üretilmiş en uygun fiyatlı Windows el bilgisayarlarını duyurdu. İşte AYN Loki serisinin özellikleri ve fiyatı.

Steam Deck ve AYA NEO'ya rakip olacak

Şirket tarafından bildirilenlere göre yeni AYN Loki serisi toplam beş farklı sürümden oluşacak. Bunlar arasından 299 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak Loki MiniIntel Alder Lake U serisi işlemciden güç alırken biraz daha pahalı Loki ve Loki Max modelleri, AMD Zen3+ mimarisine ve RDNA2 grafiklerine sahip olacak.

Loki Mini’nin henüz soket detayları bilinmiyor olsa da, Loki ve Loki Max’in sırasıyla Ryzen 5 6600U ve Ryzen 7 6800U işlemciler ile gelmesi bekleniyor. Bununla birlikte AYN Loki’nin 64 GB’ı 499 dolar, 256 GB’ı 599 dolar, 512 GB depolama alanına sahip olan seçeneği ise 699 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Loki Max’e gelindiğinde ise yalnızca 512 GB depolama seçeneği bulunan modelin fiyatı 799 dolar olarak belirlenmiş

Yeni el konsolu ailesinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor olsa da, AMD donanımına sahip oyun konsolu pazarının her geçen gün daha da büyüdüğünü söyleyebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.