Hava Durumu

WhatsApp artık giyebilir olacak!

Meta, WhatsApp'ı sürekli geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uygulamanın yeni betasında keşfedilen yeni kodlar yakında WhatsApp'ı giyebileceğimizi işaret ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp artık giyebilir olacak!

Meta, WhatsApp'ı sürekli geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uygulamanın yeni betasında keşfedilen yeni kodlar yakında WhatsApp'ı giyebileceğimi işaret ediyor.

XDA Developers tarafnıdan WhatsApp'ın beta sürümü 2.22.9.13 üzerinde yapılan incelemede herkesi heyecanlandıracak yeni bir kod keşfedildi.

XDA Developers ekibi WhatsApp'ın betasında akıllı giyilebilir cihazlar için sesle etkinleştirilen bir özelliğe işaret eden kod satırlarını fark etti.

İddiaya göre WhatsApp artık akıllı gözlükler gibi giyilebilir cihazlara entegre olarak tamamen hayatımızın bir parçası olmak istiyor.

WhatsApp sohbetlerinde Google Asistan yerine henüz yayınlanmamış olan Facebook'un kendi asistanının kullanılması da söz konusu. Muhtemelen Meta, kendi platformlarının dışına çıkmadan bu sorunu çözecek.

Beta sürümündeki detaylara göre WhatsApp sohbetleri akıllı gözlükteki mikrofon aracılığıyla gönderilebilecek hatta giyilebilir cihazlardan arkadaşınıza mesaj göndermesini talep edebileceksiniz. Tüm bu işlemler sırasında cep telefonunuz cebiniz de kalmaya devam edecek ve bu sürecin bir parçası olmayacak. Yani siz parkta koşarken ellerinizi ve telefonunuzu kullanmadan WhatsApp'la iletişim halinde kalmaya devam edeceksiniz.

Henüz beta olan bu özellikle ilgili ilerleyen günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Akıllı gözlükler büyük bir heyecanla duyurulsa da piyasalar da bir çılgınlığa neden olmamıştı. Ancak Meta, WhatsApp yardımıyla akıllı gözlükleri yeniden hayata döndürebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.