Hava Durumu

WhatsApp'ta ücretli abonelik döneminin ne zaman başlayacağı açıklandı

Evet, WhatsApp'ta ücretli oluyor ama endişelenmeyin. Bu sadece bir seçenek olarak sunuluyor. Ne zaman başlayacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
WhatsApp'ta ücretli abonelik döneminin ne zaman başlayacağı açıklandı

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kabul etmeliyiz ki bunu her şeyden önce ücretsiz olmasına borçlu.

Ancak görünen o ki Meta, WhatsApp'a çok değer veriyor ve para kazanabilecek bir mecra olarak görüyor.

Zuckerberg'in WhatsApp'ı toptan paralı yapıp 2.4 milyar kullanıcıyı birden kaçırmak gibi bir projesi yok elbette ama WhatsApp kullanıp da diğerlerine göre ayrıcalıklar edinmek isteyenlere de bir seçenek sunmak istiyor.

Elde edilen bilgiye göre WhatsApp 14 Mayıs 2022 tarihinden itibaren kullanıcılarına ücretli aboneliği sunacak. Bu seçeneğe kimse mecbur tutulmayacak. Yani ücretsiz kullanım devam edecek. Ancak ücretli Whatsapp'ı tercih edenler bazı ayrıcalıklara sahip olacak.

Planın detayları belli oldu. Buna göre 14 Mayıs'tan itibaren WhatsApp'ta ücretli abonelik seçeneği aktif olacak. Maliyeti net olarak bilinmemekle birlikte aylık 1 dolar olması bekleniyor. Yıllık abonelik seçeneği de sunulması söz konusu.

Peki insanlar neden bu parayı verip WhatsApp'a ücretli abone olsun? Meta, bu tercihi yapanlara uygulamayı aynı anda birkaç mobil cihazda tek bir hesapla kullanma imkanı sunacak. Yine zaman içinde geliştirilen bazı yeni özelliklerin sadece ücretli aboneler tarafından kullanılması planlanıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.