Hava Durumu

YouTube'un Süper Teşekkürler özelliği genişliyor

YouTube, geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu Süper Teşekkürler özelliğini genişletiyor. Kullanılabilen ülkelerin sayısını 68'e çıkaran YouTube, ülkelerin sayısını artıracak gibi görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
YouTube'un Süper Teşekkürler özelliği genişliyor

Popüler video paylaşım uygulaması YouTube, ilk olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıma sunduğu Süper Teşekkürler özelliğiyle bazı içerik oluşturucularının içeriklerinden para kazanmasını mümkün kılmıştı. Yakın bir zamandaysa YouTube, Süper Teşekkürler özelliğinin genişletildiğinden bahsetti ve özelliği tüm içerik üreticilerine sundu. Ayrıca içerik oluşturucularının bu özelliği nasıl kullanacağını anlatan bir video da YouTube tarafından paylaşıldı.

YouTube yakın zamanda yayınladığı bir video ile eski adı İzleyici Alkışı olan Süper Teşekkürler özelliğinin ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını paylaştı. Bu özellik sayesinde beğendiğiniz içerik üreticilerine 2 ila 50 dolar arasındaki dört mevcut değerden bahşiş verebilmektesiniz.

Bu özellik henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Yapılan güncellemelerle kullanılan ülke sayısı şimdilik 68 ile sınırlı olsada YouTube'un yaptığı yenilikler, Süper Teşekkürler özelliğinin gelişmeye devam edeceğini ve daha çok ülkede kullanıma sunulacağını gösteriyor. Süper Teşekkürler özelliği ülkemizde kullanıma sunulmasıyla birlikte tek bir tıklamayla etkinleştirilebilecek ve masaüstü, Android ve iOS için YouTube Studio üzerinden kullanılabilecektir.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.