Hava Durumu

Bu işaretleri görüyorsanız dikkat! Evliliğiniz...

Evlilikler her zaman ilk günkü heyecanıyla devam etmez. Özellikle uzun süreli evliliklerde zamanla kaybolan heyecan çiftlerin kendilerini mutsuz hissetmesine sebep olur. Monotonluk bir süre sonra evlikleri yorar. Zamanla kaybolan enerji, tutku ve aşk ilişkilerdeki bağları zayıflatır. Evliliklerde bazı işaretler var ki bu işaretler evliliğinizin aslında bittiğini gösteriyor. Evliliklerin bittiğini gösteren işaretler nelerdir? sorusunu Posta.com.tr okurları için derledik.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2024 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
Bu işaretleri görüyorsanız dikkat! Evliliğiniz...

Uzun süreli evliliklerde ilk günkü heyecanı, tutkuyu ve aşkı koruyabilmek sanıldığı kadar kolay değildir. Güçlü bağlar kurulamayan evlilikler monotonlaştıkça çiftlerin birbirlerine olan ilgisi ve sevgisi azalır.

Evliliğinizde bir anda karmaşık duygular yaşamaya eskisi kadar mutlu olmamaya başlayabilirsiniz. Evliliğinizin bittiğini gösteren bazı işaretleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

UMURSAMAZLIK VE İLGİSİZLİK 

Evliliğinizde artık eşiniz sizin fikirlerini önemsemiyor ve düşüncelerinizi umursamıyorsa bu durumda evliliğini tekrar bir gözden geçirmeniz gerekir. Genellikle birbirlerini seven ve beraber olmaktan mutluluk duyan çiftler birbirleri ile ilgilenir.

Fikirleri, düşünceler ve hayata bakış açıları her zaman önemlidir. Eğer artık ilişkinizde umursamaz ve ilgisiz davranıyorsanız hatta eşiniz de aynı sizin gibi davranıyorsa bu evliliğinizin bittiğini gösterir.

GÜVEN KAYBI 

Karşılıklı güven evliliklerin temelini oluşturur.  Eşinize güvenmiyorsanız, evliliğinizde kendinizi güvende hissedemezsiniz. Eğer kendini güvende hissetmiyorsanız, istikrarlı ve sevgi dolu bir ilişkiniz olamaz. 

Güven eksikliği evlilikleri derinden yaralar. Sürekli partnerinizde şüphe duyarak bir ilişki yaşamak mutsuz olmanıza sebep olur. Evliliğinizde güven duygusunu tamamen kaybettiyseniz ilişkinizi tekrar gözden geçirmenin vakti gelmiş demektir.

AÇIK AÇIK KONUŞMAMAK 

Evliliğinizde her sorunu açık bir şekilde konuşmanız gerekir. Doğru iletişim kurulan bir evlilikte tüm sorunlar çözüme kavuşturulur. Artık eşinizle eskisi kadar sohbet etmiyorsanız ve sorunlarınızı çözmek için konuşmuyorsanız bazı duygular ikiniz için de bitmiş olabilir.

Çünkü evliliği önemseyen ve partneriyle birlikte olmaktan mutlu olan çiftler konuşmaya vakit ayırır. Bu sebeple eşinizi iyi gözlemletin. Sizinle konuşmaktan ve sohbet etmekten kaçmaya başladıysa evliliğinizde pek çok sorun var demektir.

 AYRI YATAKLARDA UYUMAK 

Bedensel olarak eşlerin birbirini çekici bulmaması aradaki tutkunun azaldığını gösterir. Cinsel çekim azaldıkça çiftler aynı odayı ve aynı yatağı paylaşmak bile istemez.

Birbirlerinden ayrı uyumaya başlayan çiftler arasında duygusal eksiklik yaşanır. Çocuklar, hastalık, iş saatleri vs... gibi geçerli sebepleriniz yoksa ve ayrı yataklarda uyuyorsanız bu durum evliliğinizin bittiğini gösterir. Gerçekten birbirini seven, aşık olan tutkulu çiftler yataklarını ayırmak istemez

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.