Hava Durumu

Eski sevgilinizle barışmak için 5 yol

İlişkilerde yaşanan istenmeyen sorunlar ya da tartışmalar sebebiyle sevgilinizden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak onu ne kadar sevdiğinizi anladığınızda bu ayrılık kararından büyük bir pişmanlık duyabilirsiniz. Bu noktadan sonra eski sevgiliyi geri döndürmek imkansız gibi gelse de aslında sevgilinizi geri döndürmenin birkaç yolu var. Peki eski sevgiliyle yeniden barışmak için neler yapabilirsiniz? İşte yanıt...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2022 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski sevgilinizle barışmak için 5 yol

Ayrıldıktan sonra eski sevgilinizi unutamadıysanız ve büyük bir pişmanlık yaşıyorsanız onu tekrar geri kazanabilirsiniz. Ancak bunun için yapmanız gerekenleri adım adım planlamanız gerekebilir. Eski sevgili ile barışmak için nasıl bir yol izlemek gerekir? İşte 5 adımda eski sevgiliyle barışmanın yolları...

1-YAŞADIKLARINIZI TEKRAR DÜŞÜNÜN

Eski sevgilinizle barışmak için adım atmadan önce aranızda yaşanan iyi ya da kötü her şeyi iyice düşünün. Onunla tekrar birlikte olmak isteyip istemediğinizi gözden geçirin. Kendinize karşı dürüst davranın ve onu hayatınıza tekrar almanın ne kadar iyi bir fikir olup olmadığı konusunda net bir karara varın. Eğer kafa karışıklığı yaşayarak tekrar eksi sevgilinize dönerseniz sonuçları asla beklediğiniz gibi olmayabilir.

2-MUTLAKA ARAYIN 

Eski sevgilinizle çok vakit kaybetmeden temasa geçin. Onu mutlaka arayın. Sakın mesaj atarak kendinizi anlatmaya çalışmayın. Telefonla arayarak konuşun. Konuşmadan önce ne kadar dikkatli ne nazik bir dil kullanmanız gerektiğini asla unutmayın. Onu aradığınızda eski güzel günlerinize değinin ve pişmanlığınızı karşı tarafa hissettirin.

3-HEMEN BULUŞMA AYARLAYIN 

Eski sevgiliniz eminiz ki sizi görmeye dayanamaz. Bu sebeple hemen bir görüşme ayarlamaya çalışın. Eğer eski sevgiliniz sizinle buluşmayı reddederse onu görmek için bir bahane yaratın. Sizde kalan eşyasını geri vermek istemeniz tekrar görüşme sağlayabilmek adına iyi bir bahane olabilir.

4-ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETTİRİN 

Eski sevgilinizin sizin için hala ne kadar özel olduğunu ona hissettirin. Eski günlerinizden bahsedin onun hoşlandığı şeyleri hala unutmadığınızı dile getirin. Onu düşündü

ğünüzü belli edecek davranışlarda bulunun. Hatta gerekirse hep çok istediği bir şeyi eski sevgilinize hediye edin. Hediye konusunda yaratıcı davranmanız onun kendisini özel hissetmesini sağlayabilir.

5-SABIRLI DAVRANIN 

Eski sevgilinizle barışmak için biraz sabırlı davranmanız gerekir. Size karşı kırgın olan tavrının geçmesi için biraz zamana ihtiyacı olabilir. Sizi ne kadar çok sevse de gurur yapıyor ve bu yüzden geri dönmüyor olabilir. Onun sizinle gerçekten barışmak istediğiniz hissettikten sonra eski sevgilinizi ikna etmek için harekete geçin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.