Hava Durumu

İlker Reis, 500 kiloluk camgöz köpekbalığı avladı!

Kendisini uluslararası sulardan kovmaya çalışan Yunan Sahil Güvenliği'ne yönelik sözleriyle fenomen olan balıkçı İlker Reis, Gelibolu'da Saroz açıklarında kendisi gibi balıkçı olan 3 arkadaşıyla birlikte çıktığı avda 500 kiloluk 6 yüzgeçli dev köpek balığı yakaladı. Suyun üzerinde belirdiğinde ağzındaki kancadan kurtarılıp yeniden mavi sulara salındı

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2022 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2022 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlker Reis, 500 kiloluk camgöz köpekbalığı avladı!

Gelibolu'da Saroz açıklarında kendisi gibi balıkçı olan 3 arkadaşıyla birlikte ava çıkan İlker Reisin oltasına bu sefer 500 kilogram ağırlığında 6 yüzgeçli dev köpek balığı takıldı.

YARIM SAAT BOYUNCA NEFES KESEN MÜCADELE

600 metre derinlikte İlker Reisin oltasına takılan köpek balığını yukarıya çekebilmek tam yarım saat sürdü. Suyun üzerinde belirdiğinde büyüklüğüyle balıkçıları bile şaşırtan köpekbalığı ağzındaki kancadan kurtarılıp yeniden mavi sulara salındı. Bu anlar ise saniye saniye kameralar tarafından görüntülendi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İlker Reis adıyla bilinen balıkçı kaptan İlker Özdemir'in, kendisini uluslararası sulardan kovmaya çalışan Yunan Sahil Güvenliği'ne yönelik sözleriyle sosyal medyanın gündemi olmuştu. Bir anda fenomen haline gelen İlker Reis'in sosyal medyadaki videoları da milyonlarca takipçisi tarafından ilgi görüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.