Hava Durumu

İşte daha uzun görünmek için ufak ipuçları

Seçtiğiniz kıyafetlerin vücudunuza uygun olması çok önemlidir. Alışveriş yaparken boyunuza ve kilonuza uygun parçalar satın almak ve bunları kombinlemek sizi olduğunuzdan daha şık göstermek için yardımcı olur. Özellikle minyon ve kısa boylu olan kadınlar için tercih edilmesi gereken kurtarıcı birkaç parça var. Kısa boya sahip kadınlar özellikle daha uzun görünmek için çaba gösterir. Kısa boyluysanız ve daha uzun görünmek için çeşitli yollar arıyorsanız doğru olan alışveriş yaparken sizi daha uzun gösterecek parçalara yönelmek olacaktır. İşte sizleri olduğunuzdan daha uzun göstermenin birkaç yolu...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2022 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2022 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte daha uzun görünmek için ufak ipuçları

Vücut tipimize uygun kıyafetler seçmek şık görünmemiz için birinci adımlardan biridir. Kendi vücut tipimize uygun kıyafetler seçmediğimiz zaman olduğumuzda kilolu gösterebiliriz. Hatta vücut tipimiz giydiğimiz yanlış kıyafetler sebebiyle olduğundan daha farklı görünebilir. Bu sebeple kendi vücut tipimize uygun kıyafet seçmek doğru bir stilin en önemli maddesidir. Boyumuz kısa ve minyon bir yapıdaysak olduğumuzdan daha uzun görünmemiz için belli başlı yollar var.

DİKEY ÇİZGİYİ KIYAFETLER SATIN ALIN

Yatay çizgili kıyafetlerin kilolu gösterdiği herkes tarafından biliniyor. Yatay çizgiler nasıl kilolu görünmenize sebep oluyorsa dikey çizgilerde olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayabilir.

Genelce dikey ince şeritli olan parçalar uzun görünmeniz için kullanılsa da kalın şeritli olanlar da olduğunuzdan daha uzun görünmenize etki edebilir. Alışveriş yaparken daha uzun görünmek için dikey çizgileri bulunan tişörtler, gömlekler ve ceketler satın almalısınız. Bu parçaları mutlaka dolabınızda bulundurmalısınız. Olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacak bu parçaları güvenle kullanabilirsiniz.

BİLEKTEN BANTLI AYAKKABILARDAN UZAK DURUN! 

Eğer minyon biriyseniz ve kısa bir boyunuz varsa uzak durmanız gereken en tehlikeli parçalardan biri bilekten bantlı olan ayakkabılardır. Ayak bileğinizi saran bantlar sizi daha kısa ve kilolu gösterir.

Minyon ve hoş görüntünüze yarardan çok zarar sağlar. Bu ayakkabıların görüntüsü şıktır ve size cazip gelebilir ancak mutlaka uzak durmalısınız.

Bilekten bantlı olmayan ayakkabıları ve biraz daha yüksek topuklu ayakkabıları tercih etmek sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Vücudunuza uygun tercih ettiğiniz ayakkabılarda daha şık görüneceğinizden emin olabilirsiniz.

GÖMLEK GİYMEYİ BIRAKIN!  

Gömlekler kullanış açısından oldukça rahat parçalardır. Özellikle son zamanlarda kullanılan salaş gömlekler bize cazip gelebilir.

Gömlekler kısa boylu insanlara en az yakışan parçalardır. Bu sebeple gömlek giymekten olabildiğince uzak durmak gerekir. Gömlek elbiseler, belirgin ve keskin hatlardan yoksun oldukları için size kare şeklinde bir görünüm kazandırır.

Bu görüntü sizin vücut hatlarınızı gizler ve daha kilolu görünmenize yol açar. Karşılaştığınız görüntü de sizin asla hoşuna gitmez. Özetle sakın gömlek tercih etmeyin! 

DERİN YAKALI KIYAFETLER ALIN! 

Kıyafet seçerken yakasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Bisiklet ya da kayık yakalı kıyafetler sizde hoş durmayabilir. Derin V yakaya sahip kıyafetler sizi her zaman olduğunuzdan daha uzun gösterir.

Boyun bölgenizi açıkta bırakan olan bu V yaka kıyafetler sizi uzun gösterir. Ayrıca siz bu tarz yakadaki kıyafetleri en güzel taşıyan vücutlardan birisinizdir. Doğal olarak derin V yakalı kıyafetler sizin için en doğru seçim olacaktır

MİNİ ELBİSELER TERCİH EDİN 

Size en çok yakışacak olan parçalardan biri de mini etek ve mini elbiselerdir. Minyon vücut tipinize uygun bu elbiseler sizi oldukça sık gösterir.

Olduğundan daha uzun görünmek isteyen kadınlar mini elbise ve mini eteklerden yararlanabilir. Alışveriş yaparken ağırlıklı olarak mini elbiseler tercih edip dolabınızda bulundurmanız doğru olacaktır. Mini tercihler bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.