Hava Durumu

İşte yatakta en iyi olan 5 burç!

Şüphesiz, bazı insanlar yatakta daha iyidir. Yaptıkları her hareket, fısıldadıkları şeyler eşlerini mest edebilir. Bazılarının bu konuda doğuştan yetenekli olduğu doğru olabilir. Elbette çiftler arası cinsel uyum da bir o kadar önemli... Peki, bu konuda burçlar ne diyor? İşte yatakta en iyi olduğu düşünülen 5 burç...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2022 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2022 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte yatakta en iyi olan 5 burç!

AKREP 

Oldukça ilgi çekici bir burç olan akrepler, gizemlerini yatağa taşıdıklarında daha da heyecanlandırıyor. Farklı cinsel pozisyonları denemeyi severler.

Yatakta süper baskındırlar ama seks sırasında eğlenceyi ve duygusallığı unutmazlar. Onları yatakta harika bir ortak yapan da budur.

ASLAN 

Kendinden emin, çekici ve cinsel olarak çok aktifler. Seks yapmayı ve partnerleriyle vakit geçirmeyi kesinlikle severler. 

Herkesi etkileyebilecek çok baştan çıkarıcı bir karizmaları vardır. Yoğun ön sevişmeyi severler ve partnerlerini çok özel hissettirmeyi amaçlarlar. Bu da onları en iyi burçlar arasına sokar.

İKİZLER 

Çift kişilikleri olduğu düşünülen ikizlerin, cinselliği de bir o kadar şaşırtıcıdır. Hem itaatkar hem de baskın taraflarını ortaya çıkarırlar. Bu asla partinin sıkıcı olmasına izin vermez. 

İkizlerin fantezi dünyaları da geniştir, bu özel anı ilginç ve ateşli kılmak için her zaman ellerinde hileler vardır. 

BALIK 

Seks sırasında çok hassas, duygusal ve duyarlıdırlar. Eşlerinin duydukları haz çok önemlidir ve bunu takip ederler. Onları rahat ve iyi hissettirmek isterler. 

Sabırlıdırlar ve doğru zaman geldiğinde, eğlenceli yüzleri ortaya çıkar ve sizi şaşırtırlar. 

TERAZİ 

Teraziler bu konuda harikadır ve sizi tam istediğiniz gibi nasıl memnun edeceklerini bilirler. 

Her zaman cinsel ihtiyaçlarınızı biliyor gibi görünüyorlar, bu yüzden bir Terazi ile seks yaparken hayal kırıklığına yer yoktur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.