Hava Durumu

Kadınlar bu tavırlardan ışık hızında soğuyor!

İkili ilişkilerde gösterilen bazı tavır ve davranışlar partnerinizin sizden soğumasına sebep olabilir. Özellikle kadınlar hoşlarına gitmeyen davranışlarla karşı karşıya kaldıklarında ne kadar aşık olurlarsa olsunlar sevdikleri insanı terk edebiliyor. Peki, ilişkide kadınları soğutan davranışlar nelerdir?

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadınlar bu tavırlardan ışık hızında soğuyor!

İkili ilişkilerde erkeklerin bazı tavırları kadınları ilişkiden soğutur. Hatta ayrılık aşamasına getirir. İşte kadınları erkeklerden soğutan davranışlardan bazıları...

 1- BASKICI VE KISKANÇ TAVIRLAR

Sevdiğiniz ve hayatı paylaştığınız kadına karşı aşısı sahiplenici ve kıskanç tavırlarda bulunuyorsanız bu bir süre sonra karşı taraf için can sıkıcı bir hale gelir. Erkeklerin ilişkilerde yaptığı gereksiz kısıtlamalar hayatlarındaki kadının onlardan uzaklaşmasına sebep olur.

Yeteri kadar özgür hareket edemeyen ve kendini kısıtlanmış hisseden kadınlar ilişkilerinden soğurlar. Erkek kendi dünya algısını baskı kurarak kadına kabul ettirmeye çalışırsa, sonunda terk edilmeye mahkum kalır.

2-SÜREKLİ MADDİYATTAN BAHSETMEK 

Erkekler işlerinden ve ne kadar para kazandıklarından bahsettiklerinde kendilerini çekici görünüyor sanır. Ancak ilk zamanlar çok rahatsız edici gelmeyen bu durum zamanla kadınlara çok itici gelebilir.

Erkeklerin sürekli paradan konuşması kadınları erkeklerden uzaklaştıran davranışların başında geliyor. Bu gibi konuşmaları çok yapan erkek olgunlaşmamış ve özgüvensiz görünüyor. Bu sebeple erkeklerin kendini kanıtlamaya çalışan bu tavırlardan uzak durması gerekir.

3-KİŞİSEL BAKIMI İHMAL ETMEK

Kadınlar yapıları gereği her zaman kişisel bakımına ve özenine dikkat eder. Fakat erkekler bu konuda biraz sınıfta kalabiliyor. Erkeğin ter kokması, temiz olmaması, bakımsız ve özensiz olması kadını erkekten uzaklaştırır.

Cinsiyet ayrımı olmaksızın bir insanın kişisel bakımına özen göstermesi kendine olan sevgisinin ve saygısının bir göstergesi olarak kabul edilir. Bu sebeple özellikle erkeklerin kendilerine bakmayı atlamamaları gerekir.

4-KABA DAVRANIŞLARDA BULUNMAK 

Flört döneminde erkeğin kadına gösterdiği nazik, ılıman ve sevecen tavırlarının değişmesi, kadına karşı kabalaşması ve kadını sıradanlaştırması kadının erkekten uzaklaşmasına sebep olur.

Erkekler hayatlarındaki kadınlar iletişim kurarken onların arkadaşlarından farklı olduğunu unutmamalıdır. En büyük özeni eşlerine göstermeli nezaketi asla elden bırakmamalıdır. Unutmayın ki kadınlar her zaman bir centilmenle beraber olmak ister.

5-CİMRİ OLMAK 

Erkeklerin sosyal hayatlarında aşırı tutumlu davranışlarda bulunması ve her şeyin hesabını yapmadı kadınların onlardan uzaklaşmasına sebep olur. Parası olduğu halde bunu beraber olduğu kadından esirgeyen erkek her zaman itici görünür. Zamanla bu durum ikili ilişkilerde çatışmalar yaşanmasına sebep olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.