Hava Durumu

Kadınları sakinleştirmenin yolları

Kız arkadaşın kızgın ya da üzgün olduğunda daha korkunç ya da sinir bozucu bir şey yoktur. Öfkesinin arkasındaki nedeni bildiğinizde, sakinleşmesine yardımcı olmak daha kolaydır. Ama neden kızgın olduğu hakkında hiçbir fikriniz olmadığında, yükselen duygularıyla başa çıkmak zorlaşıyor. Açıkçası, tartışma yardımcı olmayacak ve onun yüzleşmesini de bekleyemezsiniz. Böyle bir senaryoda, kızgın kız arkadaşınızla başa çıkmak için akıllıca düşünmeniz ve hareket etmeniz ve onun kızgın kalmasına izin vermemeniz gerekir. Kız arkadaşını rahatlatmanın ve onu gülümsetmenin harika yollarını öğrenmek için okumaya devam et.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadınları sakinleştirmenin yolları

BELLİ ETMESE DE ÇİÇEKLERE SEVİNECEKTİR 

Kadınları sakinleştirmenin yolları yaşanan olaya göre değişiklik gösterse de çiçekler bir çok durumda yatıştırıcı ve olumlu bir hava yaratacaktır.

Çiçeklerin insanları anında mutlu hissettirdiğine inanılır. 

İster kız arkadaşınızla büyük bir kavga etmiş olun, ister aptalca bir hatanızdan dolayı üzülmüş olsun, kalbini sevindirmek için bir demet muhteşem ve taze çiçek mutlaka etkili olacaktır.

Suçunuz büyükse çiçekler için harika bir tepki beklemeyin ama göstermese de onun yüreğinde bir kıvılcım yaktığınıza emin olabilirsiniz.

Eşsiz duyguları ifade etmek için kullanılan farklı çiçek türleri ile özel üzgün çiçekleri seçebilir ve mesajınızı kusursuz bir şekilde iletebilirsiniz. 

Bir kez kız arkadaşınıza çiçeklerle geldiğinizde, size uzun süre kızgın kalamaz ve sakinleştirme yolunda ilk adımı atmış olursunuz.

KONUŞMASINA İZİN VERİN VE DİNLEYİN 

Kadınları sakinleştirmenin yolları arasında belki de en etkili olanı onu dinlemektir.

Ona sorular sorun ve kızgınlığını atması için konuşmasına izin verin ancak burada onu dikkatlice dinlediğinizi bilmesi oldukça önemlidir.

Kadınların bazen sorunlarına çözüm istemediği büyük ölçüde doğrudur. 

Sadece birinin onları dinlemesini istiyorlar ve bu kesinlikle kendilerini daha iyi hissettiriyor. Bu yüzden konuşmasına izin verin ve tüm dikkatinizi ona verin. Duygularını kabul ettiğinde kendini çok daha iyi hissedecek ve bu sonunda sakinleşmesine yardımcı olacaktır.

TEPKİLERİNİ TAKİP EDİN 

Kadınları sakinleştirmenin yolları arasında etkili yöntemlerden biri de tepkilerini takip etmektir. Bu durumu çok daha hızlı çözmenizi sağlar.

Onun tepkilerine göre ne zaman konuşmaya ve içindeki kızgınlığı dökmeye ihtiyacı olduğunu ne zaman sizden şevkat beklediğini anlamanızı sağlar.

Tahmin edersiniz ki kızgın bir sevgiliyi sakinleştirmek için onun istediklerini anlayan ve buna uygun şekilde hareket eden bir erkekten daha iyisi olamaz.

Onu dinlediğinizde sevgiliyi sakinleştirici sözlere de ihtiyacınız olacak. Bu duruma göre çok değişse de şu tüyolar işinize yarayabilir. 

Özür dilemeyi abartmayın, yerinde ve gerçekten üzgün olduğunuzu anlamasını sağlayacak sözler tercih edin. Onu anladığınızı belirten cümleler seçin Kendi duygularınızı ben diliyle ifade edin. Suçlayıcı ve tenkit edici sen dilini kullanmayın.Bizli cümleler ve gelecekte bu konuda daha iyi olacağınıza dair gerçekçi ifadeler oldukça faydalı olacaktır. 

SARILMAK İYİ GELECEKTİR 

Sıcak bir kucaklamanın çözemeyeceği kadar büyük bir sorun yoktur. Sarılmak her şeyi ve herkesi daha iyi hissettirir. 

Dokunuşun onu sakinleştirecek ve öfkesini giderecek. Bir kucaklamanın sıcak kucaklaması onu kollarınızda eritecek ve yüzünde bir gülümseme eğrisi oluşturacaktır ancak size sarılmaya hazır olduğuna emin olun.

İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR HEDİYE 

Kadınları sakinleştirmenin yollarından biri de ince düşünülmüş bir hediyedir.

Partnerinizi iyi tanıyorsanız, onun hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeylere aşina olmalısınız. Size kızgınsa , özür dilemesi ve kalbini kazanması için güzel ve düşünceli bir hediye al . Onu çok önemsediğinizi ve onu kızgın veya stresli göremediğinizi gösterecektir.

 Böyle iç ısıtan bir jest ve tatlı konuşmalar onu kesinlikle sakinleştirecektir. Ve konuyu tartışmak yerine, ilişkinizi daha da güçlendirmek için ikiniz üzerinde çalışabilirsiniz. Öyleyse, çevrimiçi düşünceli hediyeler sipariş edin ve yüzüne bir gülümseme getirin!

KÜÇÜK BİR JEST AMA ÇOK ETKİLİ 

Ünlü bir alıntı, “Yemek bizi birbirimize bağlayan malzemedir” der . Kızlar hakkında, karınları doluyken daha az öfkeli oldukları söylenir. Sonuçta, yemek rahatlatıcıdır. 

Kız arkadaşınıza en sevdiği yemekle davranmak, öfkesini dağıtmanın en iyi yoludur. Ayrıca onun için çevrimiçi olarak nefis bir pasta sipariş edebilirsiniz . En sevdiği pastadan bir ısırık damak tadına hitap edecek ve öfkesini dindirecek.

GÜLÜMSEMESİNE YARDIMCI OLUN 

İyi bir gülüş, her şey için en iyi tedavidir. 

Birkaç komik replik ve olayı ve kendinizi espiriye almak kız arkadaşınızı büyüleyebilir ve o anda hissettiği öfkeyi ya da stresi ona unutturabilirsiniz.

Eğer ilk adımları (konuşmasına izin verme, dinleme, sarılma) Çabaları gerçekten takdir edecek ve bu onu sakinleştirecektir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.