Hava Durumu

Kurban Bayramı için en güzel, kısa, uzun bayram mesajları ve sözleri

2022 Kurban Bayramı ile birlikte 'Hayırlı Bayramlar ve İyi Bayramlar' temalı kutlama mesajları araştırılıyor. İslam aleminin mübarek iki bayramından biri olan Kurban Bayramı, temmuz ayında idrak ediliyor. Bayramın ilk günü ise 9 Temmuz'da! Her bayramda, uzakta ve yakındaki akrabalara, sevdiklere farklı, uzun-kısa, değişik ve komik bayram mesajları iletiliyor. Yeni ve farklı Kurban Bayramı mesajları-sözleri de bayram tercihlerinde ilk sırada yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2022 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2022 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kurban Bayramı için en güzel, kısa, uzun bayram mesajları ve sözleri

Müslüman dünyasının en mübarek ve birleştirici zamanlarından Kurban Bayramı geldi! 2022 Kurban Bayramı bu sene  9,10,11,12 Temmuz günlerinde eda ediliyor. İslam alemi ise bu dört günde uzaktaki ve yakındaki tüm sevdiklerine, eşe-dosta kısa ve öz, anlamlı ve değişik bayram mesajlarını göndermek için araştırma yapıyor. Kurban Bayramı namazı sonrasında sosyal medyada paylaşılmak üzere ve SMS ile gönderilmek amacıyla hazır! 

BAYRAM MESAJLARI 2022

* Bu Kurbanda birlikte aynı sofrada yer almasak da Bayramda yanınızda olacağız mutlaka. Kurban Bayramınız Mübarek olsun.

* Sevap kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun tüm dertleriniz deva bulsun.

* Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.

* Bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

* Kurban Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katli sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

* En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban Bayramınızı kutlarız.

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin İyi bayramlar!

* Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

* Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın… Hayırlı ve bereketli bayram dilekleriyle…

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

* Rabbimin sevdiği sevdirdiği sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Kurban Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katlı sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

* Kurban Bayramınızın büyük bir mutlulukla gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.

* Bir damla ümit serpilsin yüreğine bir damla mutluluk dolsun günlerine bin bir duan kabul ve Kurban Bayramın kutlu olsun.

* Onu da sen (Ravi Kuteybe arkadaşlarına dağıtmak üzere) kurban et buyurmuştur. Müslim

* Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun!

* Damağınızı ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran mutlu umutlu bereketli bir bayram dileriz.

* Allahın nuruyla ümmetini selamlayan peygamberin (sav) şefaati hürmetine Kurban Bayramınızı kutlarım.

* Hakka adanmışlığı son nefesinde bile ikrar eden canlar. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

* Hayır (bu yıl yiyin yedirin azık da edinin) çünkü geçen sene halk arasında geçim zorluğu vardı. Bu sebeple kurban etlerinin halk arasında dağıtılmasını arzu ettim buyurdu. Müslim.

* İslâmda fera ve atira yoktur buyurdu. Ravi İbn Rafi kendi rivayetinde: Fera hayvanın ilk doğurduğu yavrularıdır. Cahiliyede müşrikler bu ilk yavruları putlarına) kurban ederlerdi izahını ilâve etmiştir. Müslim

* Bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

* Kim mali imkân bulup da kurban kesmezse sakın bizim mescidimize namazgahımıza yaklaşmasın. Hadisi Şerif

* Kurban Bayramının bizi emin adımlarla geleceğe taşıyacak milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum.

* Bizim hayatımızda nehirler vardır köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır görünmeyince ölesiye özlediğimiz Kurban Bayramın kutlu olsun.

* Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kurban Bayramın mübarek olsun.

* Rabbimiz Allah fikrimizi zikrullah kalbimizin nuru Resullulah evvelimiz Allah ahirimiz Allah rehberimiz Kelamullah Rabbimiz hayırlara ihsan et bu Kurban Bayramımızı inşallah.

* Kurban Bayramının ulusumuzun diriliğine mazlumların kurtuluşuna insanlığın huzur barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

* Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

* Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

* Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız…

“Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun”

* “Ne şanslıymışız, dostlarla olduğumuz günlerde. Bir kez daha öğrendik sağlık en büyük şükür sebebiymiş. Dilerim son olsun… İyi bayramlar.

* “Bayramın dili yok. Olsaydı insanoğluna ‘barışın, affedin ve sevin’ derdi. Siz bu sessiz çağrıya kulak verin. Bayramınız kutlu olsun…”

* “Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi… Bir güzel söz de güzelleştirir insanları… Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. Bayramın mübarek olsun”

* “Hüznünü bir kenara bırak, bugün bayram.. Sevincin daim, huzurun yerinde olsun.. İyi bayramlar”

* “Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.”

* “Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!”

* “Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız Kutlu olsun…”

* “Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte, Kurban Bayramı’nızı tebrik ederim”

* “Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

* “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun!”

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi... Bir güzel söz de güzelleştirir insanları... Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. Bayramın mübarek olsun.

Şeker tadında bir Kurban Bayramı geçirmenizi diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı'mız mübarek olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.