Hava Durumu

Netflix'te izlenecek en korkunç 5 film

Sizi gerçekten korkutacak Netflix'te izleyecek iyi bir şey arıyorsanız, Indiewire'ın hazırladığı listeden seçtiğimiz korkunç 5 film, haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2022 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2022 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix'te izlenecek en korkunç 5 film

Netflix'te bulunabilecek çok sayıda korkutucu film var. İşte, puanı yüksek 5 korku filmi!

His House (2020)

Bu hassas ama ürkütücü Netflix filmi, yanlarında şeytanlarıyla birlikte Britanya'ya gelen iki Sudanlı sığınmacının hikayesini anlatıyor. 2020'nin en iyi çıkış filmlerinden biri olan Remi Weekes'in kurnaz, şefkatli ve çoğu zaman ürkütücü "His House"u zekice bir önermeyle başlıyor: Bir korku filmi olarak göçmen deneyimi!

Apostle (2018)

Bu muhteşem halk korku filmi, kız kardeşini oradan çıkarmak için uzak bir adada faaliyet gösteren tarikata sızan bir adamın (Dan Stevens) hikayesini anlatıyor, ancak bulduğu şey hayal edebileceğinden çok daha korkunç.

Raw (2016)

"Titane" ile Altın Palmiye'yi kazanmadan önce Julie Ducournau, film kariyerine başlamak için kanlı bir yamyam hikayesi yaptı. "Raw"da Garance Marillier, insan eti için doyumsuz bir arzu geliştiren ve arzularının gerçekleştiğini görmek için her şeyi yapan bir veterinerlik öğrencisini canlandırıyor.

Under the Shadow (2016)

"Korku seni bulacak!" Tahran'da geçen hikaye, 1988'de, iki ülke savaşının zirvesinde Irak bombalarının yağdığı tarihi zeminde gerçekleşiyor. "Gölge Altında", çocuğunu ürkütücü bir olaydan koruyan anneye odaklanıyor.

Creep (2014)

Patrick Brice, eksantrik Josef'i (Mark Duplass) bütün bir gün boyunca filme almak için çevrimiçi bir reklama yanıt veren şanssız bir film yapımcısını oynuyor. Josef'in Kuzey Kaliforniya'daki aile kulübesinin etrafında çekim yapan yönetmen, çok geçmeden her şeyin göründüğü gibi olmadığını fark eder.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.