Hava Durumu

“People on Sunday" (Pazar Günü İnsanları) "Bir Yaz Gecesi Festivali"nde

Film ve müziği buluşturan programıyla 6 yıldır yaz aylarının vazgeçilmez etkinliklerinden birine dönüşen "Bir Yaz Gecesi Festivali"nin 2022 programından detaylar belli olmaya başladı. 1930 yapımı film “People on Sunday" (Pazar Günü İnsanları) izleyiciyle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2022 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2022 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
“People on Sunday" (Pazar Günü İnsanları) "Bir Yaz Gecesi Festivali"nde

Beykoz Kundura'nın tarihi atmosferinde ve boğazın kıyısında unutulmaz anlara davet eden "Bir Yaz Gecesi Festivali"nde, 1930 Almanya yapımı film "People on Sunday" (Pazar Günü İnsanları) var.

5 Ağustos Cuma akşamı gösterilecek "Pazar Günü İnsanları", belgesel ile kurmaca sinemayı, anonim ile kişisel olanı yan yana getiren benzersiz bir deneme. Büyük Buhran ve Nazi iktidarı öncesi çekilen ve 1929 yılının Berlin şehrini ustalık işi görüntüler ve ahenkle belgeleyen film, neşesi ve hayatı kutlamaya davet eden genç bakışıyla tazeliğini bugün bile koruyan zamansız bir başyapıt.

Kundura Sinema ve Kundura Sahne'nin ortaklığında bu yıl altıncısı düzenlenecek Bir Yaz Gecesi Festivali, 29 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında Cuma'dan Pazar'a İstanbullulara film ve müzik keyfi yaşatacak.

İzlandalı meşhur müzik grubu Múm'un özel besteleri ve performansı eşliğinde gösterilecek "Pazar Günü İnsanları" için biletler de beykozkundura.com adresinde satışa sunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.