Hava Durumu

Ramazan Bayramı Mesajları 2022 (Çeşit Çeşit Bayram Mesajı Tercihleri)

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde de bayram mesajları araştırılmaya devam ediyor. 2022 Yılının Ramazan Bayramı ile ilgili çeşit çeşit bayram mesajı tercihlerini haberimize ekledik. Mübarek ayın ardından yaşanan Ramazan Bayramı'nda arkadaşa, sevgiliye, akrabaya, aileye gönderilebilecek bayram mesajlarını bir arada topladık. İşte Şeker Bayramı mesajları...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2022 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2022 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramazan Bayramı Mesajları 2022 (Çeşit Çeşit Bayram Mesajı Tercihleri)

Yılın ilk dini bayramı yaşanıyor. 2 Mayıs'ta başlayan Ramazan Bayramı 4 Mayıs'tan sonra sona erecek. Ramazan Bayramı boyunca bayram mesajları ise hep araştırılacak. Bugün de bayramı mesajı iletmek isteyen vatandaşlar, Kısa, resimli, resimsiz, yazılı, anlamlı, sevgiliye, arkadaşa şeker bayramı mesajlarını araştırıyor. İşte Ramazan Bayramı mesajları 2022 tercihleri...

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 2022

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramı'nız bereketli olsun!

Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar, Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.

Cenabı Hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm İslam Alemine Mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Hayırlı bayramlar!

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren Ramazan Bayramı hayırlara vesile olsun.

Bizi yaratan ALLAH'a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.

Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.