Hava Durumu

2017'ye dair...

Yazının Giriş Tarihi: 02.01.2017 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.01.2017 07:04

Sonuçları itibarı ile üzüntü ve kayıplarla geçirdiğimiz 2016 yılının ardından yine iyi başlayamadığımız 2017 yılında hem Bursa kenti hem de tüm Türkiye bu dönemi de birlik beraberlikle daha iyi günlere kavuşacağından hiç şüphem bulunmamaktadır. 2016 bittiğinde Bursaspor camiası bir yılını dolduran başkan ve hocayı da değerlendirme şansına sahip olmuştur.

Genel değerlendirmede yönetimsel anlamda bir önceki seneye göre daha güvenli bir başkan, mali düşünceye yönelik bir yönetim ve teknik direktör ile uyumlu yönetim anlayışını görmektedir. Bu da tabelaya yansımış görünüyor. Buraya kadar her şey kongre salonundaki beklentileri karşılamaktadır. Ancak vaat edilen büyük camia niteliğindeki diğer unsurlar irdelendiğinde tam olarak karşılayamadığını da söylemek gerekiyor.

Kurumsal yapı kurulamaması, kentin tümü ve yönetimsel uyuşmanın henüz oluşmaması, altyapı için vaat edilen söylemler ve alternatif mali kaynak oluşturulamaması bunların başını çekmektedir. Başkan yönetim içindeki uyuşmazlığı tüzükde sayıyı düşürerek çözmeye çalışmaktadır. İşadamlarına karşı devamlı mali katkı yönünden sitem etmektedir.

Taraftar ile her daim düzenli ve sıcak ilişki kuramamıştır. Bunun yanında camianın tümüne eşit bir iletişim kurma çabası başlamış ama sürdürülememiştir. Dönüp baktığınızda takım ligin 5.'si olmasaydı belki bugün tüzük kongresi değil seçimli kongre konuşulacaktı. Bugün kredi işinin hallolmuş olması sadece günün kurtarıldığını göstermektedir. Kim gelseydi bu yolu seçecekti.

Camia içinde bu durumu başkan ve yönetimin kadar dertlenen başka insanların olduğu ve hem mevcut yönetimle işbirliği yapmak hem de alternatif olabilecek şekilde çalışmalar başlattığı bilgileri konuşulmaya başlamış görünüyor.  Bursaspor camiası 2017'de hayli hareketli günleri yaşayacağını gösteriyor. 2017 kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diler huzurlu ve mutlu günlere hep birlikte ulaşmamız dileği ile.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.