Hava Durumu

Ali Başkan: “Kurtuluş altyapıda”

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2016 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 07:47
Sayın başkanın geçen hafta Beşiktaş maçı için umut dolu ve camiayı heyecanlandıracak demeçlerini okuduk. Maalesef bugün o da gerçekleri görmeye başladı. Tespitleri çok doğru ve öncelikli çalışılması gerekiyor. Ama ben onun daha önce dile getirdiği bir konuyu çok fazla önemsiyorum.
“Kurtuluş altyapıda”
Bu arada göreve gelen Adnan Örnek’e başarılar diliyoruz. Öncesinde bir gerçek var ki son 5 yılda orada yapılan çalışmaların harcanan paraların karşılığı geliyor mu? Çok merak ediyorum.
Evet sayın başkan 3 dönemdir orada görev yapan yöneticimiz Ali Turan’dan bir rapor istediniz mi? Faruk Korkmaz, Yalçın Gündüz, Mesut Ünal, Taygun Erdem ve en son apar topar göreve getirilen Turan Şen. Üç yılda bu kadar teknik adam neden görev değiştiriliyor ve neden yönetimsel olarak bir türlü durulmuyor Vakıfköy’de işler. Kurtuluşumuzu ve geleceğimizi bağladığımız altyapı böyle mi olmalı? Öğrendiğim kadarı ile TFF’nin düzenlediği TUDOR olarak adlandırılan Eğitimcilerin Eğitimcisi kursuna Adnan Örnek ve Mesut Ünal davet edildi. Adnan hoca şimdilerde yeni görevinin heyecanında ama Mesut Ünal’a ne oldu? Geçen dönemde özellikle Kemal Güler ve Necmettin Kocaman’ın orası ile ilgili aldığı kararlar futbolcu kaynağımızda ayrışmalara, küskünlüklere yol açmış. Elbette günümüzde yaşanan mali sıkıntılar en öncelikli konu ama söylediğiniz üzere geleceğimiz ne olacak? Özlüce’yi 15 kişi ile yönetiyorsunuz ama Vakıfköy bir kişi ile yönetilir mi? Bu konu da yapacağınız aksiyonları yakinen takip edeceğim. Türkiye şartlarında ihtiyaç duyulan lobi ne kadar gerekli ise güçlü ve programlı bir altyapı da o kadar gereklidir. Aksi takdirde bu fotoğraf hiç değişmez her yıl aynı filmi izlemeye devam ederiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.