Hava Durumu

Ali başkana soruyorum...

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2017 05:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2017 05:02

İlk önce önemli bir konu ile başlayacağım yazıma. Bursaspor'un yeni Tüzük çalışmasından bahsedeceğim. Geçtiğimiz hafta sunumu yapıldı. Katılımcı sayısı bir hayli düşüktü. Gerçekten emek verilmiş, katkı koyacaklara kapılar açılmış. Her madde tek tek hem görsel hem de sözlü olarak açıklanarak sunuldu. Şimdi söz delegelerde. Korkum o ki şeffaflık ilkesini kongrede ön planda tutan Ali Ay ve yönetimi Tüzük çalışmasındaki şeffaflığı diğer icraatlarında gösteremediği için bu konuda sıkıntı yaşayacağıdır. Şeffaflık deyince biraz daha açarak son günlerde yaşananlara değinmeden olmaz. Bursaspor'un yeni teknik patronu Mutlu Topçu.
Nasıl geldiği nasıl anlaşıldığı henüz belli değil. Recep Altepe'nin önerdiği söyleniyor. Bana göre doğru değil. Bu bir algı yönetimi gibi geliyor bana. Şimdi de Mutlu Topçu'yu mu eleştireceksin diyenlere kulaklarını kontrol etmesini öneririm. Hadi camiayı geçtim en yakınları ne dedi acaba Ali Ay'a merak ediyorum. Ali Ay başkan-yönetim dengesini kaybetmiş durumdadır. Anlık kararlarla yürüyor. Plan, proje yapılanma hak getire. 30-35 milyon Euro şartını bence tüzük maddesine ilave etmeli. Ha şimdi diyecektir akıl verme para ver diye. Onun zamanını geçtim başkanım. Biz size hâlâ inanmak zorundayız.
Bursaspor'u düzlüğe çıkarmanızı bekliyoruz. Basın servisinden isteyeceğiniz beyanatlarınızdan siz de göreceksiniz söylediklerinizi. Bir senede büyük güven kaybı ile karşı karşıyasın Ali Başkan. Lütfen bir öz eleştiri ve durum değerlendirmesi yapın. Bu arada iki sorum var:
-Kredi ne zaman geliyor?
-İçerdeki hainleri açıklayacak mısınız?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.