Hava Durumu

Altyapı ne durumda?

Yazının Giriş Tarihi: 04.07.2019 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 08:12

Bursaspor deyince en çok severek takip ettiğim ve ilgimi çeken birimdir Vakıfköy'deki altyapı faaliyetleri. Son dönemlerde sadece fiziki değişimi ile ön plana çıkmıştı. Evet, günümüz koşullarında ve çağdaş futbolun gerekliliğidir fiziki koşullar. Ancak tüm camianın beklentisi buradan gelecek genç yeteneklerin bir an evvel A Takıma monte edilmesidir. Bu konuda Türkiye'de liste başı olan Bursaspor'un bu değerini iyi kullanamadığı gibi, halen yeterli yatırımı ve değişimi gerçekleştiremediği kanaatindeyim. Her gelen ve giden teknik direktör bundan bahseder ama hiçbir icraatında Vakıfköy'ü referans alıp buraya eğilmez. Bir iki ziyaret, birkaç fotoğraf sonunda Vakıfköy-altyapı güzellemeleri yapıp giderler.
Kamp kadrosunu görünce tam zamanı dedim. Salı günü imza atan takım menajeri ve teknik direktörü bir kadro yayınladı. Merak ediyorum bu listeyi kim hazırladı? İki günlük teknik heyet neyi baz aldı acaba? İleriki günlerde bu konu ile ilgili daha detaylı açıklamalar yapacağım. Mesela Süper Lig takımlarının takibinde olup kendi bünyelerine alınmak istenen hem de milli formayı giyen kardeşlerimiz değil de yine dost- ahbap tavsiyeleri kulağımıza geliyor.
Duyduğumuza göre Ümit Şengül ile devam edilecekmiş. Ali Ay döneminin yedek yöneticisi ve Gençlik Geliştirme Kurulu üyesi Rıdvan Özkan altyapıdan sorumlu yöneticisi olarak belirlenmiş. Burada yapılacak değişimin gerekliliğini yukarıda belirtmişken, müdahalelerle sekteye uğrarsa kaybeden yine Bursaspor olur. Yapılması gereken çok iş var. Elin oğlu Fransa'dan gelip Bursa'da futbol akademisi açıyor. Hem de Bursaspor formalı küçüklerimiz buralara yöneliyor. Sadece futbol değil dil eğitimi ile birkaç konuda daha hizmet sunarak pastadan pay alıyorlar. Sayın ilgililerin dikkatine sunuyorum. Altyapının ihtiyacı olan kaynak, bütçe ve yatırımlar çok iyi tespit edilip öncelik haline getirilmesi gerekiyor. Benim gibi tüm camia bunu istiyor ve takip ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.