Hava Durumu

Başka Bursaspor yok...

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2017 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 08:01

Süper Lig'de 3. haftayı geride bırakırken yavaş yavaş gerçek yerimizin ne olacağı konusu da belirmeye başlıyor. İlk 8 hayal gibi. Bu sene bu sıralamaya oynayacak takım sayısı bir hayli fazla. Ekonomik sorunlar, yeniden yapılanma ve Türk futboluna adapte olmaya çalışan hoca ile sezon boyu işimiz zor olacak gibi görünüyor.

Ama hâlâ geçen sezondan daha iyi bir takım demek çok büyük hata olur. Bu camia geçen sezonu hafızalardan silmeli. Geçen sezonu referans almak tarihinde şampiyonluk yaşamış takıma zarar verir ve haksızlık olur.
Beşiktaş maçına gelecek olursak üç haftalık sorun yine ortadaydı. Rakip kaleye gidemiyoruz. Bu durum sezon boyu devem etmemeli yoksa çok sıkıntı yaşarız. Ama iyi mücadele ediyoruz deyip kendimizi kandırmayalım. Sonuçta tabelayı asla unutmamalıyız. Hem gelecek için hem de mali kazanımlar uçar gider.

Şimdi ister istemez umutla başkan Ali Ay ve hoca Le Guen'in söylediklerine bakıyoruz. Beşiktaş maçından sonra iyi olacağız ve daha iyi günler yaşamayı bekliyoruz. Unutmamak gerekir ki zaman su gibi akıp geçiyor. Acıyı yaşamış görmüş bir camiayız. Hiç kimseyi dikkate almamazlık yapmayalım.

Paul Le Guen artık ağırlığını hissettirmeli. Alınan futbolcular kaliteli ve ihtiyaç doğrultusunda oldu. Maça iyi başlayan ama maç içinde oyundan düşen bir görüntü veriyor. Tecrübenin burada devreye girmesi bekleniyor. Bu geçiş döneminde camianın hoşuna gitmeyen gerçekçi saydığı açıklamaları yapmasa iyi olur bence. Profesyonellere burada iş düşüyor. Hocaya camianın hassasiyetleri iyi anlatılmalı.

Genel itibarı ile bazı şeyler hâlâ ters gidiyor. Bunu düzeltmek için başkan ve hoca acele etmeli transferler bitmeli istikrar yakalanmalı. Takıma destek verilmeli, sonuna kadar sahip çıkılmalı. Başka Bursaspor yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.