Hava Durumu

Bu fırsat kaçmaz

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2015 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 07:17
Bir önemli maça daha çıkıyor Bursaspor pazar günü. Hem de her anlamda. Taraftarın beklentisi ayrı teknik heyetinki ayrı. Lig başından beri yaşanan inişli çıkışlı performans bu maçta ne olacak herkesi meraklandırıyor. 
Ertuğrul Sağlam çok ciddi bir sınavda. Belki de başkanın bir türlü oluşturamadığı birlik ve beraberlik havasını bu maçla hayata geçirebilecek. Camia birçok içine sinmeyen konuları bir kenara bırakabilir. Hal böyle olunca bu fırsat kaçırılmaz demekten geri kalamıyorum. BJK maçları bir başka olur. Anlamı ve galibiyet ayrı bir haz verir Bursa’ya. Tabii ki sportmence ve centilmence…
Bir başka konu da maçın hakemi. Böyle kritik maçlarda yaşanan hakem faktörü birçok kere Bursaspor camiasını çileden çıkarmıştır. Dileğimiz önce takımın futbol performansı  sonra da hakemin adil bir yönetim anlayışı göstermesidir. 
Herkesin ortak fikri; geleceğimize yön verecek altyapı çalışmaları nasıl gidiyor? Beklenti büyük. Taygun hoca görevi devraldıktan sonra olumlu bir hava hakim oldu Vakıfköy’e. Ancak Mesut Ünal’ın gidişi de içime sinmedi. Başkanın her ortamda söylediği üzere başkan adaylığı sürecinde zor şartlarda göreve talip olduğu gerçeğini kabul edersek, zor dönemde altyapıya gelen Mesut Ünal da bu şekilde ayrılmamalıydı. Geçen  dönemde  futbolcu seçimleri ve profesyonel yapılan futbolcular konusunda müdahaleler yapılmış olduğu bilgisi geldi bizlere. Umarım aynı müdahaleler bu dönem yapılmaz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.