Hava Durumu

Elimizde ne var?

Yazının Giriş Tarihi: 17.04.2020 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.04.2020 08:07

Dünya var olduğu sürece her yönü ile anlatılacak ve gelecek kuşaklara aktarılacak bir sürecin içinde bulunuyoruz. Ülkemiz ve tüm dünya Kovid salgını ile mücadele etmekte, neticesinde mutlu bir sona ulaşmak için tüm imkanlarını kullanmaktadır. Bu nedenle her birimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bir kez daha ısrarla "Evde Kal" diyoruz.

Ülkemizde ve kentimizde hayata dair normalleşme ümitlerimizi, eski heyecanlarımızı tekrar yaşamak çok da uzak değil gibi. Hele Bursaspor gibi kentin ortak sevgisinin son düzlüğe gelmiş Süper Lig hedefine ulaşması herkesin beklentisi. Salgınla birlikte doğal sürecinde gündemden düşen bu durum artık Bursaspor sevdalılarının tekrar gündemine girmiş bulunuyor. Camianın tümü mali açıdan sıkıntıyı biliyor. Herkes ötelenmiş ve sarkıtılmış ödemelerin kapı arkasında durduğunun farkında. Futbolcu, teknik heyet ve personel ödemelerinin de kriz boyutunda olduğu herkesin bilgisinde.

Peki, bu durumu yönetecek başkan ve yönetim ne durumda bilen var mı?

İşte sıkıntı tam burada. Böyle bir durumda kulübün lideri çıkar ekibi birlikte camiaya umut verici birkaç söz söyler, gücü yettiğince elini cebine atar, umutları tekrar yeşertmek için önemli bir hamle yapması beklenir. Var mı gören?

Maalesef geldiğimiz durumda kent yöneticileri ve işadamlarının öncelikleri ana konuları olduğunda şu anki başkan ve yönetimin yapabileceği bir şey yok. Tek ümidimiz hayatın tekrar normalleşmesi. Yoksa bu durumu yönetebilecek, liderlik yapabilecek ve camiaya tekrar ayağa kaldırabilecek ne bir başkana ne de bir yönetime sahip değiliz. Elimizde son 6 maçına ilk iki avantajı olan bir takım ve hedefine ulaşmak için inanmış büyük taraftarı bulunuyor. Bize hiç iyi gelmemiş olan 2019 yılından sonra, 2020 de daha neler yaşayacağız kim bilir? Hayırlısı diyelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.