Hava Durumu

Evet ama sayın başkanım…

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2016 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 04:46
Futbolun içinde olanlar gayet iyi bilir ki takımlarının iki süreci vardır. Biri saha içi, biri de saha dışı. Bursaspor’un saha dışı süreci bitmek üzere. Yani yönetimin yeni takım oluşturma ve idari yapıyı şekillendirmesi çalışmaları artık kamuoyunun önünde. Bundan sonra saha içi süreci başlayacak.
8 aylık süreçte tüm kentin kabul ettiği güvenilir ve çalışkan bir başkan olarak kabul edildi Ali Ay. Evet ama sayın başkanım; bu süreçte yönetim içindeki ayrışmayı önleyemediniz. Hatta ciddi tartışmaları rafa kaldırarak sorunları ertelediniz. Geçmiş yönetimden devraldığınız kötü mali tabloyu düzeltme çabası içinde iken size yapılan ciddi uyarılara kulak tıkadınız. Her zaman takımla birlikte olan sanayicilere, iş adamlarına ve özellikle taraftara olan söylemlerinizi gözden geçirmelisiniz. Aldığınız oyların analizini yaparsanız bu kesimlerden çok büyük bir destek aldığınızı göreceksiniz. Çabanıza, gayretinize ve fedakârlığınıza saygımız sonsuz ama camiayı oluşturan unsurları kucaklamanız ve birlikte hareket etmeniz gerekmez mi? Eleştiriye açık olduğunuzu ve dikkate aldığınızı biliyorum. Ama camia, iş başında olanlarla muhalefette kalanları birleştirdiğinizde büyüyeceğini unutmayın. Saha içine gelince altyapıya değinmeden olmaz. Altyapı ile ilgili düşüncelerinizi benimle paylaştığınızda size hayran kalmıştım. Ama size “yeni proje hazırlıyoruz, beş senelik plan sunuyoruz” diye sizi yine kandıracaklar haberiniz olsun. İki aydır U21 Takımı’nın şampiyonluğunu anlatanlara sesleniyorum. Bu çocukların alın teri olan primlerini ne zaman ödediniz?  Yoksa ikinci mangal partisinde mi kapatılacak bu konu. 
İnce eleyip sık dokunmuş mevcut mali tablo ile oluşturulan A Takımımız Adanaspor maçı ile sahne alacak. Bursaspor bu maçta banko favoridir. Yensek de yenilsek de Hamza Hamzaoğlu’nu konuşacağımız bir maç olacağına eminim. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.