Hava Durumu

Evet Hamza Hocam

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2016 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 07:36
Ocak ayında yapılan kongreden sonra özellikle mali durumu bir türlü istenilen düzeye getiremeyen başkan Ali Ay ve ekibi yaşananları camia ile paylaşmaktan geri kalmıyor.

Bu durum tüm Bursasporlular tarafından anlaşılmakta yönetim tarafından yapılan küçük hataları bile kulübün menfaatleri doğrultusunda dile getirmemektedir. Her günü her anı ödeme trafiğiyle geçiren yönetim takımın saha performansı ile ilgilenemezken bu cephede sezon zaten kapanmış görünüyor.

Ama diğer cephede durum öyle değil. Hamza Hoca ve talebeleri maalesef kentin ortak sevdası ve sevgisi Bursaspor’un camiaya ne ifade ettiğini henüz algılayamamışlar.

Algılama konusunda da herhangi bir gayret göstermiyorlar. “Kan kusup kızılcık hoşafı içtik” diyen yönetim ve camia sahada gördüklerine daha fazla dayanamayacaktır.

Evet Hamza hocam; işe yani değişime takımın menajerinden başlayabilirsiniz. Ne yabancılarla iletişimini yönetebildiğini ne de kentin gerçeklerini sana aktarabildiğini düşünmüyorum.

Gelelim futbolcu grubuna. Bursaspor tarihinin en pahalı transferleri ve birçoğu bireysel kariyerleri bakımından başka kulüplerin de talip olacağı oyuncular. Ama geldiğinizden beri iki ileri bir geri. Kazanılan bir futbolcu yok ama futbolcu kaybetmeye devam ediyoruz.

Nerede bu Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım. Bu konuda ve diğer futbolcular ile ilgili yönetime sunduğunuz bir rapor var mı? Başkan ve ekibi ödeme yapmak için yırtınırken, siz ve futbolculardan parasını alamayacak olan var mı?

Kimsenin Bursaspor’dan alacağı kalmadı kalmaz da. Lütfen kıpırdayın ve sahayı izlenir hale getirin. 
Burası ne Akhisar ne de Galatasaray.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.