Hava Durumu

Galibiyet varsa her şey tamam mı dersiniz?

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2015 07:43
Futbol kentidir Bursa. Başka kentlere benzemez. Konu Bursaspor olunca akan sular durur birçokları için. Oynanan haftanın ardından yeni maça kadar olumlu/olumsuz yorumlar birbirini takip eder. Öyle bir sezon yaşıyoruz ki camia bir öyle, bir böyle nasıl düşüneceğini bilemez oldu. Bunun birçok nedenini söyleyebiliriz. Aynı sene yaşanan kongrede büyük vaatlerin ardından takımın başına tekrar gelen Ertuğrul Sağlam’ın zirve takımı olma söylemleri beklentiyi yukarı çıkardı. 
Peki neler oldu bu haftaya kadar dersiniz?

Görevde kalma ısrarını üç yıl sonraki kongreye taşımak isteyen yönetim ve taraftar ile karşı karşıya kalan teknik direktör. Önce yönetime bakalım. Beş aylık performansı camianın büyük bölümünü tatmin etmiyor. Özellikle federasyon nezdinde yapılanlara tepki veremez iken şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul takımının başkanlarını resmen seyreder oldu. Daha başka ne yapılırsa tepki gösterilir anlayamıyorum. Önce takımımızın oyuncularının kafaları karıştırıldı, şimdi de şampiyonluğumuzu tartışmaya açıyorlar. Rahmetli döneminde bu tip olaylara nasıl reaksiyon verilirdi sizlerin takdirine bırakıyorum.

Bir de hayatının en duygusal dönemini yaşayan Ertuğrul hocama ben de duygusal olarak bir şeyler söyleyeyim. Kasımpaşa galibiyetini taraftarlara hediye etti. Sonsuz teşekkürler hocam. Ama taraftar hatta camiadaki kırgınlık geçecek gibi değil. Bakın sizden beklenen sevenin sevdiğine sarıldığı ve o içten sevginin hissedilmediği sürece, galibiyeti bırakın şampiyonluğu bile gözü görmez. Benden söylemesi artık camiayı siz de bizim kadar iyi tanıyorsunuz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.