Hava Durumu

Gerçeklerle yüzleşelim artık…

Yazının Giriş Tarihi: 09.10.2016 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 04:58
Gaziantepspor maçı, camianın birçok gerçekle yüzleşmesine neden oldu.
İki iç saha maçında 10 kişi tamamlarken maçları kazanınca taraftarlar bir hayli umutlanmıştı. Kalite olarak Bursaspor’un altında olan Gaziantep karşısında bu durum gerçekleşmedi. Hamza hoca bunun gerekçelerini biliyordur mutlaka. Ama farklı bir gerçek var ki Bursaspor’un TFF nezdinde lobi eksikliği artık pik yapmış durumda. Mali durum, transfer, hoca, taraftar derken şampiyonluktan sonra kendi içimize döndüğümüzü ve artık korkulacak rakip olacakken kendi kendimizi zayıflattığımız gün gibi ortaya çıktı.
Suat Paçacı’nın açıklamalarını üzülerek okuyorum. Kimi kime şikâyet ediyor. Yapılan mağduriyet olduktan sonra düzelmiyor. Önemli olan doğabilecek mağduriyeti önleyecek kişiler ve kurumlardaki temsilcilerinizdir. 
İşte Ali Ay’ın bence adaylığı ve görevde olduğu sürede hiçbir planı olmadığı tek konu bu bence. Büyük camia olmanın sadece kulüp yönetimi ile değil tüm unsurları ile güçlü olmaktan ve onları doğru yönetmekle gerçekleşiyor. Pilot Takım, Altyapı, Divan Kurulu, Vakıf ve bağlı kuruluşlar topyekûn elden geçirilmeli. Bu konuda kaynağı en çok olan şehirdir Bursa. Ama önemli olan doğru taşı bulup doğru yere koymaktır.
Aylardır altyapı yazıyorum. Benim kişilerle işim yok. Durumumuz ortada. Belki başkanımızın derdine düştüğü paraları bulabiliriz ama para bulunduktan sonra neleri kaçıracağımızı bilmiyoruz. Paraya dayalı başarılar para olduğu sürece olur. Ama bulduğunuz para kurduğunuz planlı sistemi sadece desteklerse tadından yenmez. Ben buradan yine size bir uyarıda bulunuyorum sayın başkan; size sunulan hayal projelere aldanmayın. Siz gerçekleri görecek tecrübedesiniz. Yoksa faturayı size ödetirler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.