Hava Durumu

Hamle ve karar zamanı...

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2018 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 08:24

Sonucu itibarı ile ağır bir mağlubiyet alındı Galatasaray karşısında. Mağlubiyetin yanında farklı kayıplar da yaşadık. Bırakın mücadeleyi, puan veya puanlar almayı, ceza sahasına dahi giremedik. Ligin 23.haftasında takım her geçen gün geriye gidiyor. Türkiye'nin 4. büyük kenti, koskoca şampiyon camia iki yıldır inim inim inliyor adeta. İletişimsizlik, futbol bilgisizliği, güvensizlik ve ben bilirimcilik tüm artılarınızı yok ediyor Sayın Başkanım.
Gerçi bu yazdıklarımızı da yok sayacaksınız biliyorum ama artık size akıl verenleri terk edin. Bu kişiler menajer mi, avukat mı, müdür mü bilemiyorum? Sizden başkası bu takımı yanlış yönetir anlayışınız bu camiaya yapılmış bir haksızlıktır. En eleştirilen son iki başkan da başarısızlıklarını kabul edip aday olmamak üzere kongre kararı alıp gittiler. Siz ise bırakmamak için her şeyi deniyorsunuz.
Olmadı başkanım bunu kabul edin lütfen. Bursaspor'u sevdiğinizi biliyorum. Açın camianın önünü ne olur. Hayatınızda çok sevdiğiniz her şeyi yönetemezsiniz.
Bakın Le Guen çok rahat. Hocaya güveni veriyorsunuz. Parayı da veriyorsunuz. Ama talimat veremiyorsunuz. Daha da ileri gideyim emir veremiyorsunuz. Hal böyle olunca başka takımlarda karın tokluğuna oynayan vasat futbolcular burada hem paralarını geç de olsa alıp hem de şehir gerçeklerinden uzak bir şekilde futbol değil spor yapıyor.
Kentin tek ortak değeri ve sevgisi Bursaspor bu durumu hak etmiyor. Taraftar ve sevdalılar artık birbirini kırıp üzmeye başladı.
Neden? Başarısız sonuçların ardından önlem almak yerine aynı anlayışla yola devam edildiğinden. Bir Beşiktaş beraberliği beklediğimiz beraberliği oluşturmuştu. Tamam, oldu derken, belki küme düşecek takımlara karşı alınan mağlubiyetler, mücadele edemeyen takım görüntüsü bir türlü değişmedi.
Artık durum kritikleşti. Ortak sevgimize fedakarlık için herkes hazır.
Yapın hamlelerinizi alın kararlarınızı çıkarın düzlüğe takımı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.