Hava Durumu

Haydi başkan...

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2020 09:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2020 09:36

Dünya ve Türkiye, Kovid-19 ile mücadele ederken insanlar da "Evde kalarak" bu mücadelede önemli rol oynamaktadır. Bursa bu konuda büyük gayret göstermekte. Kentimizin ortak sevdası ve gözbebeği Bursaspor da çok özlendi. Aslında yaşanan bu musibetin küme düştüğümüz sene ile çakışması başka bir talihsizlikti. Bir an önce buradan sıyrılıp olması gereken yere ulaşmaya 6 haftalık bir süre kalmıştı ki her şey durdu. Şimdilerde liglerin başlaması ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Zor bir süreç.

Gözler ve kulaklar Mesut Mestan ve İbrahim Üzülmez'insöyleyeceklerinde. Anlaşılan İbrahim hocanın bir görüşü var. Maçların bir bölgede deplasmansız tamamlanabileceği şeklinde. Fakat sayın başkan herhangi bir görüş açıklayamıyor. Nasıl olur aklım almıyor. Bursaspor başkanının bu konuda net fikri olmalı ve bunu da gür sesle söylemeli. Bu durumda öyle bir süreç yaşanıyor ki Bursaspor'un geleceği bu kararların arkasında olacaktır. Yırttır ortalığı sayın başkan. Sonunda 6 maç yapılacak ve her şey belli olacak. Hiç olmazsa rakiplerimizi bir takip edin. Sosyal medya bağlantıları ile umutlandırıcı hayali vaatlerin bize bir şey katmayacağını söylemek isterim. Takım bir Süper Lige çıksın hele söyleyecek çok söz ve yapabileceğimiz çok daha fazla olumlu işlerimiz olur kimse merak etmesin.

Bütün dünya ile birlikte ülkemizin bu sıkıntılı süreçten kurtulmak için her platformda ısrarlı ve planlı bir çalışma sürdürmeye çalışırken koskoca Bursaspor başkanının ve yönetiminin kaderine razı bir şekilde bekliyor olması beni ve benim gibi düşünenleri bir hayli üzmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.