Hava Durumu

İş işten geçmeden…

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2015 06:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 06:38
İhanet edip giden futbolcular, yeni gelenler, teknik direktör krizi, kongre heyecanı derken 12. hafta bitti. Gündemi tutacak konu kalmayınca saha sonuçları dikkatle takip edilir oldu. Sonuçlar iç açıcı değil. 
Her ne hikmetse teknik direktörümüz bile buna anlam veremiyor. Futbol hayatı boyunca böyle bir durum ile karşılaşmamış. Hal böyle olunca kimsenin diyecek bir sözü kalmıyor. Koca bir camianın sevgilisi, uğruna işini gücünü bırakıp şehir şehir dolaşan taraftarın desteklediği takım bu durumda iken geleceğe dair umutlandıracak bir eylem yok. Ha bu arada hiç onaylamadığım bir kıyaslamayı da hatırlatmak isterim. 2014-2015 sezonunda 12. haftada 5. sırada 19 puanımız var iken 21 gol atıp 11 gol yemiştik. Buna karşılık bu sezon 12. haftada 11. sırada 15 puanımız var ve 13 gol atıp 16 gol yedik.
İşler iyi gitmeye başladığında bu kıyaslamalar yapılırsa başka dönemlerde karşınızda olumsuz çıkma ihtimali vardır. Takımı yöneten başkan ve teknik direktörün böyle açıklamalar yapma lüksü olmamalı. Her dönem kendi koşullarında değerlendirilmelidir. 
Camiada heyecan ve umut dip yapmış durumda. Bunu sağlayacak olanlar da aynı sistemle yönetme çabasındalar. Koskoca Bursaspor 4 ya da 5 kişi ile yönetilmemeli. Yönetimin bir bölümü halen ortada yok. Hangi koşulda ortaya çıkacaklar merak ediyorum. Kulüp ivme kaybetme göstergesini önümüze koyarken her nedense günü kurtarma çabaları da yetersiz kalıyor.
Batalla gelir dertler biter düşüncesi varsa, ucuz olur. Hele bir de teknik direktörle yolları ayırma planı varsa o da zaman kazandırmaz. Bence özeleştiri zamanı geldi ve geçiyor bile. Özlüce’nin her türlü görüş ve öneriye açık olması gerekiyor. İş işten geçmeden…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.