Hava Durumu

İyi günleri hak ettik...

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2018 08:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 08:28

Milli maç araları Süper Lig heyecanımızı alıp götürüyor çoğu zaman. Milli heyecanlar eskisi gibi de değil arık. TFF'nin bu konuda beklentilere karşılık verememesi bunun en büyük etkenidir. Dilerim İsveç galibiyeti güzel şeylerin başlangıcı olur.
Gelelim Bursaspor'a. İlk dört hafta, sonuçları olmasa da mücadele anlamında umut verdi camiaya. Yeterli mi? Elbette beklenti çok daha fazla. Milli arada bu umutlu havanın keyfini yaşadı kulübümüz. Transferin sona ermesiyle başkan ve yönetimin birinci görevi bitti. Ancak 2,5 senedir zafiyetine şahit olduğumuz yönetimde sürdürebilirlik yine endişe uyandırıyor bende. Bu kanıya nereden vardın derseniz şunları söyleyebilirim. Tekrarlanmayacağı vaat edilen hatalar ufak ufak kendini göstermeye başladı. Başkan Ali Ay yönetimsel olarak yine birkaç kişi ile çalışıyor. Futbol konusunda Hasan Parlakay, idari konuda Cem Öztürk. Bir de fazla zaman ayıramadığı Vakıfköy'ü Görkem Akbaş'a bırakmış görünüyor. Diğer yönetim kurulu üyeleri genel anlamda henüz aktif rol üstlenemediler. Umutlu başlangıç yapan Samet Hoca'dan beklenti altyapıdan gelen gençlerin gelecek için takımda daha fazla yer bulması ve sürekliliği ile ilgili olumlu hamleleri görmektir. Kurumsal yönetim ve profesyonellerin yönetime katkısı beklenen seviyenin çok altında. Buna bir örnek verecek olursak, profesyonel imza attırılan Burak Kapacak için yetiştirme bedeli ödemesi ile ilgili sözlerin iki amatör takımımıza halen tutulmamış olduğu bilgisinin gelmiş olmasıdır. Tabii bunu Başkan Ali Ay takip edecek değildir. Nerede profesyoneller? Belki küçük bir konu gibi görünebilir ama Bursaspor kurumsal anlamda bir söz verdiyse yerine getirir. Bu yıllarca böyle olmuştur.
Ligde artık kritik haftalar başlıyor. Mücadelesini sahaya koyan Bursaspor Rize deplasmanını kaybetmeden geçerse yeni sezon için başka şeylerin konuşulacağını öngörebiliriz. Kayıp son seneleri telafi etmek için büyük fırsat yakalanacaktır. Aksi ise bizi yine içimize döndürür. Bu camia ve taraftar artık iyi günler görmek istiyor. Bunu da çoktan hak etiğimizi düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.