Hava Durumu

Kongrenin ardından...

Yazının Giriş Tarihi: 03.06.2018 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 07:43

Önemli Bursaspor kongresi bitti. Sonucu itibarı ile başarı ve hayırlar getirmesi en büyük dileğim. Başkan Ali Ay'ın kongre sonrasına pek çalışmadığını görüyorum. Sanki olayları önüne geleni gündemine almakta. Camianın gönüllü bir iki elçisi ile Samet Hoca olayını çözümlemiş olması buna en iyi bir örnek. Oysa ki Samet Hoca bir buçuk sene önce Ankara'da kafeteryada başkan ve arkadaşlarını görüşmek için beklemiş ama kahvenin de parasını ödeyerek görüşemeden ayrılmıştı. Nerden nereye... Şimdi ise turnayı gözünden vurma durumuna geldi başkan Samet Hoca ile. Tam bir profesyonel adammış yeni hocamız.
Gelelim diğer yapılanlara. Mustafa Er'e yapılan vefasızlıktır. Saha içinden alınıp ne olduğu tam anlaşılmayan bir görev. Türkiye'de başka bir takımda yok. A Takım'a karışamayacak. Aynı zamanda kendisi de altyapıya karışmak istemiyor. Ne göreviymiş bu anlayan bize de anlatsın.
Genel müdür yine görevinde, medya sorumlusu yerinde, kulübedeki menajer ile hâlâ devam ediliyor da değişim ve profesyonelleşme vaadi bunun neresinde? Aynı tas aynı hamam değil mi? Zaten devamlı danıştığınız Ilgaz Çınar'a da resmi görev verdiniz. Bu arada üç hafta Güney Amerika'ya giden İsmail Serbest ne oldu? Hangi futbolcuları izledi? Kimleri aldı ajandaya? Transfer raporuna ulaşabilecek miyiz? Pilot takımı küme düşüren yöneticiye ödül vererek 2. başkan yapmak sadece bize mahsus bir şey olsa gerek.
Beni bilen bilir. En sevdiğim konulardan biri altyapıdır. Geçen dönemin çalışkan ve dinamik yöneticisi Görkem Akbaş'a verilmiş altyapı sorumluluğu. Mevcut yöneticiler içerisinde en isabetlisi olmuş. Ancak 4-5 kongrede her başkan adayının yedek yönetiminde yer alan 1-2 arkadaşın yeni yöneticimizin yeni yapılanmasına müdahil olacağı ve görev yapacak hocaların tayininde etkili olacağı bilgisi geldi kulağımıza. Sevgili Görkem, Bursaspor'un geleceği diyoruz, futbol aklı diyoruz ve futbol kulübü yönetiyorsunuz bırakın hatır gönül, eş dost işlerini. Gelecek Vakıfköy'de. İşi ehillerine teslim edin, biz de rahat edelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.