Hava Durumu

Sinerji kaybolmamalı

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2017 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 06:59

Süper Lig'de heyecan ve mücadele iyice kızışıyor. Görünen o ki her takımın işi zor olduğu gibi Bursaspor'un da işi çok kolay görünmüyor. Takımımız iki ileri bir geri yapıyor. Normal mi derseniz bana göre normal.
Ancak uzun soluklu bir ligde tedbirli olmayıp çabuk kredi tüketilirse o zaman sıkıntılı günler yaşarız. Le Guen'den beklenti büyük. Başkan yalnız bırakıldım dedi ve o da Le Guen'e sarıldı. Kulübün mali yapısında herhangi bir ilerleme olmayınca, ödeme krizi başkanın dengesini iyice bozuyor. Haksız değil. Ama bunu düzeltmek için herhangi bir proje yok ve işadamlarından gelebilecek yardımlar bekleniyor. Bu ekonomik ve sosyal ortamda o da mümkün görünmüyor.
Akhisar ve Malatya maçları camiayı havaya soksa da G.Saray ve Kayseri maçları sportif açıdan gerçekleri ortaya serdi. Markaj programında da söylemiştim ama bir daha tekrar edeyim. Bu sene Bursaspor 8 ile 12.'lik arasında yer bulur. Ekstra olabilecek bir derece başarı sayılır. Geçen sezon Bursaspor ile aynı kaderi yaşayan Kayserispor bir hayli yol almış. Geçen sene ilk yarısı bittiğinde düşer denilen Kayseri takımı şimdi daha rahat durumda. Diğer Anadolu takımları da kolay kolay pes edeceğe benzemiyor.
7 hafta gösterdi ki Bursaspor bu hali ile sezonu bitirmekte zorlanır. İlk 11 hâlâ iki mevkide eksik var diye bağırırken, kulübe kenardan oyuna girip katkı koyacak futbolcular istiyor. Bu durumda başkanın masaya vurup hak etmeyerek para alanlar ile konuşmalı. Yazıktır günahtır bu şehire ve bu takıma. Hele bir de iyi niyeti ile yönetmeye çalışanlara. Camiada birlik havası varken başkan aksiyon almalı. Yoksa kırılgan bir yapıya sahip olduğumuzdan sinerjiyi kaybedebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.