Hava Durumu

Son düzlükteyiz...

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2019 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 08:14

Hiç iyi olmadı bu Trabzonspor yenilgisi. Her şey olumlu iken bir üç puan şehri havaya sokacaktı. Bu maçı da geride bırakıyoruz da Kasımpaşa ile başlayan son 6 haftaya başka motivasyonla girmeliyiz. Aksi takdirde sonuçlarını artık herkes biliyor. Bilenler de bilmek istemeyenlere lütfen anlatsın. Onlar kendini çok iyi biliyor.

Cuma gecesi stadyum atmosferi ile çok gurur duydum. Ligde kaç takım böyle bir atmosferi yaşayabilir. Bıraksanız sahaya inip maçı oynayıp alacak bir seyirci kitlesi vardı. Coşku, istek ve inanmışlık üst seviyede idi. Kaç senedir yaşadıkları hayal kırıklıklarına rağmen... Yönetimsel, sportif ve mali anlamda sınıfta kalmış bir yönetim anlayışının olduğu takıma arma ve forma sevdası ancak böyle gösterilebilir. Bu yazdıklarım sadece tribünler için değil tüm camiayı anlatmaktadır. Kentin ortak değerine her kesimin olması gerektiği şekilde sahip çıkması çok önemli olduğu gibi bu kötü günlerin geçmesinden sonra da aynı şekilde devam etmesi gerekmektedir. Birlik ve beraberlikten mutlu sonuçlar çıkar.

Şu andaki futbolcu grubumuzun vereceklerini artık herkes görebiliyor. Kalite ve becerileri çerçevesinde sahaya bir mücadele koyuyorlar. Bunu da sezon boyunca azami gösterdiler. Görünen o ki sadece sürpriz yapamıyorlar. Kalan haftalarda bir sürpriz iki de doğal galibiyet gemiyi limana yanaştıracaktır. Ama şu bir gerçek ki gemi limana yanaştığı zaman gemiden inecekler kendini şimdiden hazırlasın bence. Duygusallıkla yaşadıklarımız ortadadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.