Hava Durumu

Sorun çok heyecan yok

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2016 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 07:35
Tarihi kongreye sayılı günler kala Bursaspor’da yapılacak başkan ve yönetim kurulu seçimi bir türlü geçmiş dönem heyecanına sahne olmuyor. Mevcut adaylar cesaret edip göreve talip olurken kongre üyeleri renk vermekten kaçınıyorlar. Seçim yarışında öne çıkan adaylardan Burhan Vatan ve Ali Ay temaslarını hızlandırıyorlar. 
19 Ocak’ta yapılacak seçimin sonuca en çok etki edeceği düşünülen hamle, listelere yazacakları yönetim kurulu üyeleri olacaktır. Bu ortamda en zorlandıkları konu bu olduğu açıkça ortada. Maalesef çok kritik bir dönem yaşayan kulübün kongresi yine fırsata çevrilemiyor. Aday çıkarmak için kulis yapanlar, mevcut adaylarla birlikte olmaktan kaçınıyorlar.
Başkan Bölükbaşı ve yönetimi görevi bırakırken Batalla transferini yaptı. Gönül isterdi ki; görevi bırakırken Batalla’nın transfer maliyetlerini karşılayarak görevi devretmeleriydi. Altı ay önce “ölmüş bitmiş ne Batalla’sı” diyen başkan ve yönetim bugün fotoğraf vermek, selfie yapmak için yarışıyorlar.
Bir de bu kongrenin en çok merak edilen konusu ibra olacak mı, olmayacak mı? Görünen o ki Batalla hamlesi biraz ibra konusuna yatırım olarak görülebilir. 
Ayrıca yine kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre yeni üyeler ile ilgili gelecek için farklı planlar yapıldığı yönünde. Bence bunlar kulüp vizyonunu temsil etmediği gibi Avrupa kulübü olma yönünde hedeflerin çok uzağında bir hareket tarzı olacağını söyleyebilirim. Gündeme bir türlü alınamayan tüzük çalışmaları yapılamadığı gibi bir de çağ dışı uygulamaları düşünüyor olmak camiaya ihanetten öteye gitmez.      
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.