Hava Durumu

Takım oyunu kayboldu…

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2015 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 08:04
Bursaspor futbol takımı her türlü zorlu koşullara rağmen camianın göğsünü kabartıyor izlerken de ayrı bir keyif veriyordu. Bunu haftalardır dile getiriyoruz. Ancak son iki hafta kalitesine yakışmayan bireysel hareketler, bireysel futbol anlayışı ve futbolda önemli unsur olan kulübe katkısının olmayışı karşımıza çıkmış durumda. Bu detaylar kısacası “Takım Oyunu”nu unuttuğumuzu gösteriyor. Bursaspor’un bu seneki başarısındaki en önemli unsur takım oyunu oynaması idi. Son haftalarda konuştuğumuz isimler her maç ayrı ayrı olmasına rağmen bireysel futbolcu isimleridir. Serdar, Volkan, Ozan Tufan, Josue, Fernandao vb.
Volkan Şen’e ayrı bir parantez açmak gerekir. Rizespor maçındaki davranışları bir amatör futbolcunun yapmayacağı cinstendi.
 Bursalı kaptan bunları yaparsa ben Josue’yi nasıl eleştireyim?
Trabzon doğumlu teknik direktör kent için arma için bu kadar mücadele ederken, oyundan alınınca neden bu kapris? Ayrıca maç kasetini tekrar izlerse ilk yarıda yaptıklarını Bursaspor takımının kaptanına yakıştıramayacağını görür. Bu yetenek bu kabiliyet ve bu hırsla senden beklenenler çok fazla bunu bilmelisin. Diğer kaptan Serdar ise ayrı bir hayal kırıklığı. İhtiyacımız olacağı zaman ortalarda yok.  Ya sakat ya cezalı. Ozan kardeşimiz  A Plus tarzda oynuyor. Haydi hayırlısı diyelim ama fotoğraf iyi görünmüyor. Bir el atmak gerekiyor. Ödülün olduğu yerde ceza da mutlaka olmalı.
Özetle söyleyeceğimiz husus, yerlisi ile yabancısı ile üst kalitede bir takıma sahibiz. Şampiyon olunan seneden bile daha çok beğenilen bir takım. Ama takım olduğu ve takım oyunu oynadığı zaman. Yönetimin ve teknik heyetin sahne alma zamanıdır. 
Ondan sonra işimiz çok. TFF uygulamaları ve hakemler konusu sırada bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.