Hava Durumu

Tek hedef son hedef olmamalı

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2020 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2020 08:22

Spor Toto 1. Ligi'nde son düzlüğe gelindi artık. Kalan maçlar hedefe ulaşma yolunda belirleyici olacak. Bursaspor açısından bakıldığında her şey yolunda giderken 10 günde bambaşka hal aldı. Tüm krediler harcandı ve elindeki avantajı rakipleri ile paylaşıldı. Bakıldığında İstanbulspor, Balıkesirspor ve Boluspor maçları her şeyi ortaya çıkaracak.

İbrahim Hoca'nın son açıklamaları bir hayli ilginç geldi bana. Bitime 9 hafta kala takımın yaş ortalamasının yüksek olduğu itirafı bana göre yersiz ve zamansız oldu. Devre arası transfer sürecinde bu gerçeklerle transfer yapılmamış olması ayrı bir soru işaretidir. Çünkü bu süreç hoca tarafından yönetildi. Hassas haftaların ve maçların olduğu bu süreçte sahipsiz ve destekten eksik kalındığı serzenişlerindeki vücut dili ve ses tonu da beni endişelendirmedi desem yalan olur. Bu iki konudaki beyanları yönetimsel çözümsüzlüğü işaret etmektedir. Bu gibi konularda bazen hocayı da anlamaya çalışmak lazım. Tabii ki her şeyi çözecek olan saha performansı ve galibiyetlerle alınacak 3 puanlar. Bunun dışındaki hiçbir şey şu an için Bursaspor camiasını ilgilendirmeyecektir. Şunun da bilinmesi lazım ki bu sene ailesinin rızkından kesip bir nebze katkı vermek isteyenlerin hakkı var kulüpte. Kart cezaları, sakatlıklar v.b eksikliklere hoş bakılmadığını da hatırlatmak isterim.

Kritik haftalara İstanbulspor maçı ile start verilecek. Tribün desteğinin tam olacağından endişe etmiyorum. Bu kadro cumartesi gününe farklı hazırlanmalı.
Hem galibiyet hem de azalan umutları tekrar üst düzeye çıkartmalıdır. Kentin ortak değerini elbirliği ile hayata bağlamak bu süreci başarmak olacaktır. Birçok hatalar ve eksikler var ama köprüyü geçmek şu anki tek hedefimiz. Ama son hedefimiz olmamalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.