Hava Durumu

Top sende artık Sayın Başkan...

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2017 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 07:23

Bu sonu iyi biten şoktan çıkmak bir hayli zaman alacak. 34 haftalık maratonun son 45 dakikaya sıkışmış olması Bursalılar'ın ömürlerinden ömür aldı. Kimler ne türlü dersler çıkaracak bilmiyorum ama bir hesap verme olmazsa seneye kimse tutamaz Bursaspor'u. Kulüp dip yaptı. Hem maddi, hem manevi.

Herkesin gözü kulağı Ali Ay'da. Şu günden itibaren Bursaspor bu şekilde yönetilemez. Yönetim darmaduman olmuş, futbolcular gibi onlar da özgüvenini kaybetmiş durumda. Başkanın ise artık bazı şeyleri açık ve net anlamış olması gerekiyor.

"Kulüp başkanlığı yapmak için birçok özelliği uysa da, futbol bilgisi maalesef hiç yok Sayın Başkan'ın. Tamam, Bursaspor sevginizi çok iyi gördük ama her sıkıştığınızda "Ben çok iyi Bursasporluyum" demek insanları sıkmaya başladı artık. Şimdi siz yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı bir değerlendirip camianın önüne çıkmanız gerekiyor. Aksi takdirde Trabzonspor maçı haftasında ve maçında yaşanan birliktelik zafiyete uğrayabilir.

Bunu yapmak için çok fazla zaman da yok önümüzde.

Ya tamam ya devam demek için herkes size bakıyor Sayın Başkan. Tamamsa hemen kongre kararı almalısınız. Devam diyecekseniz bunu camiaya anlatmanız gerekecek. Yaptıklarınızdan dolayı kaybettiğiniz güven ve sportif yönetim modeliniz tutmadı. Yeni dönem için yapacaklarınızın inandırıcı olabilmesi sizi bayağı yoracaktır. Bu kent bu olumsuz havadan hemen kurtarılmalı.

Artık herkes huzurlu, mutlu bir şekilde başarılı takımlarını seyretmek istiyor. Bu sezon yaşananlar gerçekten çok üzücü ve kırıcı oldu. Haydi, başkan top artık yalnız ama yalnız sizde. Gösterin şimdi "Çok iyi Bursasporluluğunuzu" alın kararı görelim ne kadar sevdiğinizi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.