Hava Durumu

Verilen mesaj açık ve net!..

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2017 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 08:06

Hanemize yazılmış 3 puan ve gelecek için kazanılmış kaleci Muhammed dışında baştan aşağıya kötü bir Bursaspor vardı sahada. Bir o kadar da yaşadıkları sıkıntılar içinde var olmaya çalışan bir Karabük. Belki de düşecek olan Karabük'te, en az 4-5 oyuncu banko oynar Bursaspor'da. Şimdi herkes bu gerçeklerle önüne bakmalı bence. Başkan Ali Ay da artık karar vermeli. Güne göre hareket etmek mi yoksa 22 aydır sıkıntısını çektiği mali yapı için aksiyon mu almalı? Bursaspor'un içinde bulunduğu kriz öyle işadamı yardımları, imar değişiklikleri veya kredi ile şahıs borçlanması yaparak çözümlenemez. İlk önce bir acil eylem planı hazırlanmalı. Devamında bu plana uyum gerçekleşmeli ve camia ile paylaşılmalı. Her kesimden destek istenmelidir. Ama her aksiyon şeffaf ve paylaşılır olmalıdır.
Bu kısmı okumak başkan ve yönetimin hoşuna gitmeyebilir hatta yüz ifadesi ile ağzından çıkacak kelimeleri bile tahmin edebiliyorum. Göztepe maçında oyuncu değişiklikleri ile Avrupai mesaj veren Le Guen hafta içinde Türk usulü de direkt mesaj verdi. "Her şeyi bırakın futbolcuların ödemelerini geciktirmeyin" diyor hoca. Bu aslında bilinen ama dillendirilemeyen bir sorun. Hatta bu hafta da hissedildi, futbolcular ilkbahar yorgunu gibiler.
Her şey iyi giderken bunlar yazılır mı demeyin sakın. Başkan Ali Ay gerçekten tıkanmış durumda bunu görüyoruz. Ama tüm kenti ve camiayı bilgilendirmek gerekiyor. Ertelenen ve ötelenen tüm sorunlar çığ gibi oldu ve ortaya çıkmış durumda. En acısını yaşamamak için son fırsatları olumlu kullanmak lazım. Bakın Sayın Başka-nım; kaleci Muhammed ne güzel mesaj veriyor. Gerekiyorsa satacağız Harun'u. Duygusallığımızı kontrol edebilmemiz için yapacağınız planlama bizi düzlüğe çıkarır. Yoksa mayıs ayında her kongrede olduğu gibi eller kalkar iner ve bir kongre daha sorunları büyüyerek bitiririz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.