Hava Durumu

Vur masaya Başkan

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2017 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 04:54

İnsanlığına kalitesine tek bir laf edemeyeceğimiz Başkan Ali Ay ne için dertleniyor?
Rezil futbol oynayan, kentin marka değerini yerle bir eden futbolcu grubuna ve hiçbir katkı koyamayan giden ve gelen teknik heyete paralarını ödemek için. Ortada bugün itibarıyla gelecek için büyük karamsarlık var. Var ama olağanüstü tedbirler ortada yok. 2 kadro dışı günü kurtarmaya yönelik. Başkan dizginleri kime verdiğini bile şaşırmış durumda. Onu bunu dinlemekten karar alamaz hale gelmiş durumda. Bıraksa bırakamıyor. Devam etse nasıl edeceğine dair bir plan yok. Kredi işi yılan hikâyesine dönmüş halde. Ali başkana naçizane bir önerim olacak. Bir müddet yalnızca kendi kararlarınızı kendiniz verin. Şu ana kadar sizi hissedemedik. Eleştirileri incelerseniz püf noktalarını yakalarsınız.
2010 ruhu diye başlanan sezonda adeta 2004 kara sezon havasını solumaya başladık. Vurun masaya ve kimden ne istiyorsanız göreve çağırın. Bu kent her şeyi başaracak nitelikte yapıya sahip. İş işten geçtikten sonra kimse sizi dinlemez. Her şey para ile olsa dünyanın en zengin ülkeleri her daim şampiyon olurdu. Bu yazıyı okumak kimsenin hoşuna gitmez ama az bir zamanımız kaldığını da hatırlatmak isterim.
Bir çift sözüm de altyapıya olacak. 3 yıllık 5 yıllık planlar ne oldu? A takımın düştüğü durumdan dolayı bir aksiyon göremiyorum. Afrika'dan gelen genç yeteneklere mi yoksa tüm Türkiye'nin hayalini kurduğu yerli futbolcu fabrikası mı olmaya karar verilecek? Bir yıl geçti neredeyse Adnan hocam sizi de hala hissedemedik. Madem uzun yıllar sürecek plan açıklayacaksınız bırakın A takımdaki gelişmeleri. Tüzükteki değişim hamlesi hayata geçirilmeli. Bursaspor kötü günler geçiriyor ama bunları geçecek güce sahip.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.