Hava Durumu

Yeni sezona dair...

Yazının Giriş Tarihi: 11.07.2018 07:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.07.2018 07:49

Fikstür çekildikten sonra maç programına bakınca geçen senenin kopyası olmuş dedim. Aşağı yukarı aynı rakipler ile karşılaşıyoruz ilk 8 haftada. Bu sebeple Samet hocanın işi bir hayli zor olacak. Belki de istemiş olduğu 7 haftalık adaptasyon kredisi bunun içindir. Samet hoca bu ligin en tecrübeli ve en çok maça çıkmış hocasıdır. Başkan ve yönetim de onun bir dediğini iki etmemeye çalışıyor. Hazırlık dönemi süresi de hayli yeterli. Kampta da hayli pozitif hava oluşmuşken bu süre bence çok fazla. Rakipler kim olursa olsun Bursaspor adının ağırlığı ile lige iyi başlamalı ve böyle sürdürmeli.
Bakıldığında diğer takımlar da çok transfer yapamıyor. Para problemi sadece Bursaspor'da yok. Ligde bu nedenle 4-5 takım dışında şartlar eşit görünüyor.
Samet hocanın, 'Taraftarları arkama alırsam birçok şeyi aşarım' dediği yerde zaten her şartta ve koşulda hiçbir zaman terk etmemiş taraftarın içeride dışarıda yanında olacağını bilmesi gerekiyor. Bu dönemde tek sıkıntı futbolculara ödenecek paralardır. Ali başkanın bununla ilgili verdiği sözleri tutması gerekiyor. Kongrede yaptığı konuşmada para sorunu olmayacağına dair herkesin önünde söz verdi. Ancak görünen o ki başkan yeni dönemde kulüp ile ilgi istişareleri aynı kişilerle yapmaya devam ediyor. Fabrika ve yakın avukat arkadaşı ile sınıfta kaldığını görmesi gerekiyor. Bir de altyapı konusu var. Sevgili Görkem kardeşime sesleniyorum. Eş-dost, ahbap-çavuş ilişkileri yine başlamış diyorlar. Lütfen Bursaspor'un geleceğini bu tür ilişkilerden temizleyin diyorum. Eğitim yuvasını Özlüce'ye yöneltin kişilerin keyfiyetine değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.