Hava Durumu

Yeniden başlıyoruz...

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2020 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 08:50

Sağlıklı yaşamın ne kadar kıymetli olduğunun anlaşıldığı bu dönemde ülkemizde Futbol Liglerinin başlamasına az kaldı. Neler yaşayacağız neler göreceğiz çok yakında önümüzde gerçekleşecek. Bu başlangıcın Bursa şehri için önemi çok büyük. Süper Lig'e çıkmaktan başka çaremiz maalesef yok. Hazırlıklar İbrahim Yazıcı Tesislerinde başladı ve devam ediyor. Yönetimin en iyi aldığı kararlardan biriydi. Bu dönemde şehir dışında kamp yapmanın hem riskli hem de katacağı çok fazla bir şey olmayacağını düşünenlerdenim. Maçların başladığında görmeyi umduğum en önemli unsur kadroda bulunan tecrübeli futbolcuların fazlalığının takıma verecekleri performans olacaktır. Böyle bir Lig arası daha önce hiç olmadığından Bursaspor da sayısı fazla olan ve buna yakın krizleri yönetecek futbolcuların çokluğu önemli bir avantajdır. Ekstra bir sorun yaşamazsak 6 maç sonunda özlenen yerde olmamamız için bir neden yok ortada.

Bayram üzeri BTSO kaynaklarından sağlanmış maddi kaynağın bir miktarda olsa Futbolculara verilmiş olması heyecanın başlaması öncesi gayet yerinde oldu.

Bursaspor önemli sürece hazırlanırken rakipleri de ciddi hazırlıklar içinde oldular. Başkan ve yönetim bu gelişmeleri takip ediyorlar mı emin değilim. Futbol bir saha içi oyunudur ama maalesef sonucu tayin eden unsurlardan biri de saha dışı stratejiler olmaktadır. Bu hususu da yönetime hatırlatmak isterim.

Benimle birlikte tüm camia Ağustos ayında hem sevinmek hem de artık başka şeyler konuşmak istiyor. Zaman çok az. Camia olarak sonrası çok önemli. Şahsen ben artık gövdesini ortaya koyan başkan ve yönetim değil, Liderliğini, iyi iletişimini ve maddi kaynak projelerini uygulayabilecek yönetim anlayışını görmek istiyorum. Son 4-5 yılda çok yorulduk çok üzüldük. Korona ile birlikte bu son yılları bir daha yaşamamak ve unutmak dileği ile...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.