Hava Durumu

Yine yeniden altyapı…

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2016 06:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 06:31
Temmuz ayı geldi çattı. Yeni transferleri ve elden çıkarılanlarıyla sahneye çıkacağı gün yaklaşıyor. Başkan Ali Ay bu tabloda kendisinden bekleneni vermeye gayret ediyor. Ama kanaatimce gerek gelir getirecek proje üretiminde, gerekse mali kaynak üretiminde yönetimsel destek alamıyor. Hal böyle olunca geçen yönetimde eleştiri konusu olan futbolcu satışları artık can simidi gibi görülmeye başlandı.
Başlandı da ne olacak bunun sonu?
Hadi bu seneyi böyle geçirdik diyelim seneye kimi satacağız da günü kurtaracağız.
Borç düşmüyor.
Düşüyorsa da camiaya açıklanmıyor. Görünen o ki borçlar adres değiştiriyor. Bu da gelecekte Bursaspor için tehlikenin süreceğini gösteriyor.
Ne yapmak lazım peki? 
Aslında Ali Başkan ile yaptığım görüşmedeki önemli satırbaşlarından biri altyapıydı. Kendisi de benim ve birçok camia mensubu gibi altyapı beklentisi olan bir düşünceye sahip. Maalesef bazı önemli konularda alamadığı yönetim desteklerinden biri de altyapı yönetim anlayışıdır. Bana göre altyapı yönetim anlayışı hayallerde kurulan Bursaspor gerçeği ile yakından uzaktan ilgisi yok. Başkanın da tasvip etmediğini iyi bildiğim eş-dost, ahbap-çavuş ilişkilerinden bir türlü kurtaramıyor kendini Vakıfköy. Büyük umutlarla göreve getirilen Adnan Örnek bu işin ne kadar içinde bir türlü çözemedim. Yazımdan önce aradım ulaşamadım kendisine. Bursaspor camiası kendisinden çok şey bekliyor. Adnan Hoca’nın da bunun farkında olduğunu çok iyi biliyorum. Lütfen Adnan Hocam yıllardır milli takımda edindiğiniz vizyon ve eğitimi gelecekte hayal ettiğimiz Bursaspor için kullanın. Kısır çekişmelerden ve bir adım öteye gidemediğimiz senin adamın benim adamım söylemleri ile etkilenmeyin. Kimsenin adamı olmaz herkes Bursaspor’undur ve Bursasporludur.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.