Hava Durumu

Zirvede sadece puanlar mı gerekli ?

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2016 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 04:44
Her şey harika gidiyor. Ne Hamza Hoca ne de başkan Ali Ay Fenerbahçe maçı öncesi buraları düşünememiştir.
Kötü mü oldu hayır tabii ki.
Ama bir gerçeği atlamayalım. Benim düşünceme göre futbol kazası yaşamaya yatkın bir takımımız var. Takımın başarısı ile hocaya duyulan sempati aynı seviyede değil. Galibiyetler çok iyi karşılansa da oyun anlamında henüz tatmin olunamamıştır. İlerleyen haftalarda sadece Battalla eksenli bir takım yerine takım başarısı için gerekli sayıda futbolcu performansı gerekmektedir. Şimdilik tabelaya bakılsa da farklı değerlendirme ve yorumlar kaçınılmaz gibi. Her şeye rağmen takım her türlü desteği hak ediyor.
Gelelim camianın farklı sorunları ve beklentilerine.
Sezon başı başkan Ali Ay’ın haksız eleştirisine maruz kalan taraftar muhteşem. Hem de içeride dışarıda. Birçok takımın hayalindeki taraftar sayısına oynuyor takım. Sahadaki performans içine sinmese de. Gelen puanlar ve galibiyetler en büyük tatmin. Ya Divan toplantılarına ne demeli. Yapılmasa daha iyi olacak gibi. Sene-i devriyesinde 5+2 kişi ile gelinen görevde fire +2. Öncelikle göreve geldiğinizde aldığınız oy sayısını toplantıya getirebiliyor musunuz? Gelmeleri için uğraşmak gerekmez mi? Gelenler ile gelmeyenlerin aynı muameleyi görmemesi gerekiyor.
Ee bunları da Divan Kurulu düşünmelidir diye bekliyorum.
Bu arada Bursaspor Vakfı ne alemde bilen var mı? Ya da şu an resmi başkanı kimdir? Büyük icraat olarak sunulan ama sonraları akıbetinden haber alınamayan Vakfı da merak ediyorum. Altyapıya bu sefer girmiyorum. Bu konuda başkanı yanıltanları dinlemek istiyorum. Ligin zirvesine müthiş bir başlangıç yapan Bursaspor camiasını oluşturan diğer unsurlarını başkana hatırlatma görevini yapıyorum.
Başarılar elbette keyif veriyor. Ama aksayan yerlere de bir bakmak lazım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.